Cijene divljaju, turisti prekidaju ljetovanje: "Preskupo je i prestajemo s odmorima u Hrvatskoj"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ohrabrujuce vijesti.

S jedne strane valjda ce dogodine bit manje ovaca za sisanje, pa ce mi bit ljepse na plazi cijelo ljeto bez tolike raje. S druge strane, ne volim ni pohlepne Dalmose, nek izgube na biznisu. Ma sve el hamdulillah!

NM

Cijene su u Hrvatskoj ludnica. Malo se kupuje. Mislim da ce turizam hrvatske podbaciti bas zbog dizanja cijena. Sladoledi se gotovo i ne prodaju. Ako se sta kupuje to je u trgovinama mada su i tamo cijene podivljale. Turisti iz EU uglavnom dovoze namirnice iz svojih drzava. Samo to ne mogu gradjani BiH.

333

Masovni turizam, elitne cijene, ponuda nula bodova. Jedino mjesto gdje je ponuda raznovrsna i uglavnom kvalitetna je Istra. Ostalo pisi propalo.

Cojle Manojle

Gladni uvijek bili !!!

Stefan_Gsx-R

Dodjite kod nas braco u Crnu Goru, dosta cu cijene manje nego u HR. Isti dan mozete da budete na more i na planinu u obilazak.

Guest

Budala i parati nikad neće nestati. Još treba dići cijene.

Aleksei hr

Ti si Turčin, Bošnjaci su kršćanski narod koji je uništen od strane Turaka najsličniji Bosancima danas su Hrvati i kulturom i obicajima ako ne i isti

Hvala na pozivu, ali to mozemo i iz HR!

Dodjite kod nas braco u Crnu Goru, dosta cu cijene manje nego u HR. Isti dan mozete da budete na more i na planinu u obilazak. ka Stefan_Gsx-R ................ Znaci u jednom danu mozemo se kupat na moru, i stic do Jahorine ili Vlasica. Ili bogami i kod tebe do Durmitora!

Pas im ma ter gladnu

Zaobidji! Idite u Izmir bit ce vam duplo bolje za upola manje novaca!

Miloš

*****

Leopard

***

***

***

Yo

Kolika je cijena caja s limunom na austrijskim skijalistima...zna li se

Gost

Još jedan antihrvatski tekst. Tko vas tjera u Hrvatsku?

Mario

Ja sam glupan!

Brane

Kad je u Austriji jeftinije ostanite tamo

Mumin

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije