Četnički komandant Nikola Kalabić opet rehabilitovan

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Miki

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

N

Pecinski ljudi. Nikad naprijed. Samo nazad. Jos malo u nenadretalce ce se pretvoriti

SOS

Pa on je klao i srbe koji nisu htjeli s njim, a slave, grebo je dedo, on je cetnicki zlocinac i nikad mu nece skinuti tu etiketu dokle god ima zivih nesrba.

Pod kakvim li je pritiskom radio taj sud!!!!

A i sta je to pravosudje?? Mozda radi nekih tehnickih gresaka u provobitnom procesu, rehabilitirat ovakve zvijeri? To pokazuje dobro o cemu se radi kad se pomene pravosudje. O formosudju. Da ne kazem jednostavno o krivosudju. I ne treba da se misli da je ovo drukcije u ikojoj drzavi na planeti! Sve isto, samo je prag visi.

BOSNA JE🇷🇸

BRAVO🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Labud1

Lijepe riječi su ukras!

Labud1

***

Labud1

Lijepe riječi su ukras!

Labud1

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije