Čedomir Jovanović hitno primljen u Urgentni centar: Poznato u kakvom je stanju

5
Radiosarajevo.ba
Čedomir Jovanović hitno primljen u Urgentni centar: Poznato u kakvom je stanju
Foto: Facebook / Čedomir Jovanović

Predsjednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović završio je danas u bolnici, potvrđeno je srbijanskim medijima u Urgentnom centru.

Kako prenose, Jovanović je u Urgentni centar primljen zbog pogoršanja hroničnih tegoba desnog koljena.

Urađen mu je pregled magnetnom rezonancom. U bolnicu je stigao sa otokom i bolovima. Jovanović godinama ima probleme sa koljenom, koje je operisao već pet puta.

Delić: BiH prva zemlja u svijetu koja je u pravo uvela dijete rođeno iz zločina ratnog silovanja

Delić: BiH prva zemlja u svijetu koja je u pravo uvela dijete rođeno iz zločina ratnog silovanja

Njemu je svojevremeno, 2014. godine, operisano i lijevo koleno, kada se situacija iskomplikovala zbog unutrašnjeg krvarenja pa je umjesto jedanput, pod nož morao čak dvaput u razmaku od dva-tri dana. Tom prilikom izgubio je skoro litar krvi.

Vjeruje se da Čeda plaća ceh višegodišnjem bavljenju ekstremnim sportovima.

Poznat je kao ljubitelj planinarenja, padobranstva, paraglajdinga i skijanja. Išao je u osvajanje K2, u svijetu poznatog kao "divlja planina", inače drugog najvišeg planinskog vrha na svijetu. Peo se i na Akonkagvu, vrh visok 6.962 metara, koji se nalazi u masivu Anda. Tada je na temperaturi od - 35 stepeni dobio i ozbiljne promrzline. Osvojio je i Mont Blanc, najviši vrh zapadne Evrope i Alpa, pišu Nezavisne

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije