Čedo Jovanović za Radiosarajevo.ba ispričao šta se tačno dešavalo u garaži

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

postujem Cedu ali

blokirao / otezao covjeku pristup parkingu. Ako vec ne reagujes na trubu, onda nema potrebe ni da izadjes iz auta da tuces covjeka koji ti ne prilazi vec odlazi od tebe, a to da ti psuje: pa ako si mogao ignorisati njegove pokusaje da ti skrene paznjuu da hoce da pridje parkingu, onda mozes i to izkulirati..

Pehlivan

Haveru, pa ti svakih par mjeseci upadaš u neke belaje, tuče! Nemoguće je da te uvijek poklope takve okolnosti. Bit da je do tebe i tvog karaktera. Jesi čuo za mirno rješavanje sporova?

Tikvan

Ma da, covjek koji se uplašio za život pretrci 10 metara da napadne potencijalnog napadača. Koji isfrustrirani lik, puk’o kao političar pa se sada istresa na ljudima.

Relja

Trebo si ga i istuci dostaj vise lesinara sto ljudima zagorcavaju zivot

Gost

A šta kaže šef Sejdo? Ni mukajet.

Talasanja bez cilja

Pustite covjeka na miru! Dosta mahalanja,i uzmete nekog na zub i pritiscete da lijecite svoje frustacije i neuspjehe. Sta je sa ostalim,tkz poznatim licnostima (vecina je 99% ista kao on) da li su oni med i mlijeko? IIi imate koristi od njih pa sutite. Bavite se pozitivnim stvarima , sirite znanje i nove ideje izmedu ljudi, razumjevanje , a ne mahalsko talasanj bez pozitivnog napredtka. Da li je ijedan mahalusa (muska i zenska) imala uspjeha u zivotu? NIKAD

/ Najnovije