Burno nakon koncerta u Splitu, oglasile se i udruge: "Bijelo dugme promoviše zločinačke simbole"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baki

Ja tupsona i gluposti…

IVA

ZORICA BOLNICARKA ULTRA NACIOMALISTA I BUDALA! CUDO NE TRAZI DA SE SRUSE VOJNI STANOVI JER JE PODSJECAJU NA X YU?????:):):)

Nije tu bitno to ¨jugoslavi-jaa¨,

nego je tu gore sto seljoberi dolaze u lijepu nasu sirit njihov choban-rock mentalitet. Ali opet kad onda pogledam u koje tocno mjesto u lijepu nasu su dosli....tja, hehe... sta reci.... pa pomalo hmm, idu jedni uz druge, ne? :))) Krkan bosanski sa krkanom dalmoskim, ide to ruku pod ruku. (Aj brisi sad, ko te hebe)

Yugo 45

Sasvim opravdano. Šta oni imaju širiti nekakvu prevaziđenu propagandu. To može samo još Brena u sred Sarajeva pjevati ,,ja sam Jugoslovenka ,, i slušati je djeca šehida i poginulih boraca. U Sarajevu još jedino nisu bili Bora Čorba, Mali Knindza i Ceca a imaju fanova i na ovom radiju. Merhametli ili slabo pametni.

Brega Kameleon

Ako je komunjara, onda je vjerovatno najpametnija komunjara na planeti. Nema uloge koju nije ubjedljivo odigrao. PS Kad smo kod terora i progona, Zorica izgleda zaboravila Enedhaziju i njihove pasjaluke.

Ne pijem dok Paja vozi

nego je tu gore sto seljoberi dolaze u lijepu nasu sirit njihov choban-rock mentalitet. Ali opet kad onda pogledam u koje tocno mjesto u lijepu nasu su dosli....tja, hehe... sta reci.... pa pomalo hmm, idu jedni uz druge, ne? :))) Krkan bosanski sa krkanom dalmoskim, ide to ruku pod ruku. (Aj brisi sad, ko te hebe) ka Nije tu bitno to ¨jugoslavi-jaa¨, Samo što si ti u lijepoj našoj glupi Bosanac a još gore grozni nepoželjni hercegovanci

Laži

Sve su to laži što hrvatski mediji objavljuju.Svi prisustni na koncertu su zajedno sa bijelim dugmetim pjevali tu pjesmu.Hrvatski mediji su osovine fašizma i uporedjuju bijelo dugme sa thompsonom koji pjeva o klanju koje je radila hrvatska vojska i o gradiški staroj i jasenovcu gdje su klali zidove,srbe,hrvate i ostale koji su im se suprostavljali.

Borac sa Žuči

Sve su to laži što hrvatski mediji objavljuju.Svi prisustni na koncertu su zajedno sa bijelim dugmetim pjevali tu pjesmu.Hrvatski mediji su osovine fašizma i uporedjuju bijelo dugme sa thompsonom koji pjeva o klanju koje je radila hrvatska vojska i o gradiški staroj i jasenovcu gdje su klali zidove,srbe,hrvate i ostale koji su im se suprostavljali. ka Laži Puna podrška! Pojedini iz Lijepe naše su i sto puta gori od Pavelića! To i ovim postupkom dokazuju!

***

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

/ Najnovije