Brnabić najavila: U Srbiji do kraja godine više plate nego u Bugarskoj

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

E kakva li samo lažovska farsa stoji iza ovih njihovih "povećanja plata", ni zamislit ne smijem ...

BD

Stampate bezvrijedne dinare na Topcideru 24 sata na dan i 365 dana u godini . Dajete tu papirinu gradjanima Srbije od kojih uzimate dusu i to je vas vid ekonomije i plata !

*

Ma šta ćeš reći o ljudima čiji je fundament postojanja laž, laž i samo i jedino laž...... ONI bi trebali registrovati i zaštiti LAŽ kao srpski brend, zaštitni znak..... za godinu dana će pričati da imaju veći BND od Luxembourga ili Norveške..... a plata 400KM, penzija 170KM .... ali, mora im se odati poštovanje na ovolikoj istrajnosti i upornosti u ovom laganju......fakat kolektivna patologija jbt ....

*

"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.

Hm

Hahaha, evo opet da napišem, pošto bošnjo vele, chm, koel briše sve što je istinito. Bošnje se uzrujale kad su čule da će Srbi opet dobiti povećanje plata, a njima njihovi šipak i prst u prkno. Šta će jadnici imaju problem sa svojim identitetom pa onda mrze Srbe i Hrvate čiji su potomci! Istina boli, ali ne može se izbrisati od '92.

/ Najnovije