Brnabić: 'Čitam tekst o potezu Zagreba, još sam u šoku, to je najveći skandal‘

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nadimak

Pokusajte preko Dodika, on je u dobrim odnosima s Milanovicem...

Miki

Kakav god potez hrvatska napravi on je podrzan od strane eu i usa jer je demokratski. Da porusi spomenik u jasenovcu oni ce reci da je to demokratija. Ako uvedete sankcije hrvatskim diplomatama i odbijete naredbu brisela da je ukinete onda cete biti prava vlast. A ovako ti nista nisi bolja od hrvata i samo lazes lezbejko manipulatorska mafijaska

R BiH

Fasizam vs nacional socijalizam ..Eto ti nasih komsija i susjeda …

N

A nije ti skandal razoriti tudju drzavu, zlocine u njoj pocini? ***

Ljube

***

XYZ

Ma srbija Banana republika za Hrvatsku članicu NATO saveza i EU morace se srbija dobro sagnuti i poduvati HR u svim segmentima politike,ekonomije,života itd itd.

307 Alka 27 Oluja

Znači, krenule su pripreme za slavlje maestralne Oluje? Gde je sve klasika, Hrvati slave, a Srbi od 95g kukaju i kmeče i lažu, a tako će do kraja života! E, samo da im to ne pređe i na decu i unuke...tužan je to život. Vučić je sam rekao da sva nafta Srbiji dolazi preko hrvatskog JANAF - a. Onda mu nije pametno da ih naljuti. Šta nije bolje da ode na grob onom jadniku koji neki dan poginu na snimanju srpskih laži o maestralnoj Oluji?

Dara iz Karlobaga

Zna se kad je komemkracija u Jasenovcu, a ovo jeste izazivanje haosa i mržnje. Oluja se i desila jer se zaboravio Jasenovac, a sada se Oluja zaboravlja i o njoj se laže i truje narod, tako da će se opet ponovit. Globalno zagrejavanje je sve jače i zato jadne države koje nemaju more, ni ribu, ni morake luke, ni milijarde od turizma, njih će biti sve više kako zagrejavanje raste, sem ako ne izbiju strašne Ozonske rupe... Ali interesantno, dok bi svi izbijali na tuđe more, Srbija sada nesme ni da mrdne, ni na to malo i jadno Kosovo, a ne na neko more, hrvatsko ili montenegrovsko ili šiptarsko? Maestralna Oluja i NATO bombardovanje ih naučili pameti i doveli ih u red 90ih, ma divno?

Ujko

***

Aj decko sa hrvatskog otoka, ne kenjaj.

Da imas 2 grama integriteta ne bi ni bio, decko moj, na politickoj poziciji u Srbiji, da ne duljim vise.

Gosn

Brnaklit se zestoko narajcao.

Gh

Ma nisu oni nasljednici ndh, nikako.

/ Najnovije