Britanska kolumnistica: ‘Sin me nazvao iz Hrvatske u 2:33 ujutro i urlao, počela je noćna mora'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Ralle

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Ts

Dotična je trebala otputovati sa svojim sinom koja i inače, a ne slati razmaženu djecu koja rasjolašeno troše negdje po bijelom svijetu i nemaju za platiti usluge koje koriste. Po naslovu moglo je biti da ga ko prebija radi šišanja u javnosti, ali je tipična priča o đuturumima.

alo

suplja prica! zasto nije pitao /ako je ista istina/ koliko kosta uber????? u pravilu kada ga zoves vec znas cijenu! ostalo je sranje jer nitko drugi nije nista prijavio!

Nikola

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

More

***

***

***

Gost

...sad samo cekati kako ce vandalizam i nasilje prebaciti na 'ostale turiste' i na uvijek pogodnu metu - bosance....

Topnik

Lijepe riječi su ukras!

Boby

Srpska ****a

Hava

Srpska ****a ka Boby tvoja porodica

Alfa

Je li bio Nadrogiran

/ Najnovije