Bosanku brutalno vrijeđali u Hrvatskoj, voditeljica sve snimila: "Nećeš se ti kupati u mom moru"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opet izvadjeno iz konteksta, dokle vise??

Sto ne napisete i ostalo?

***

***

cijeli svijet zna

samo ti neznas sta je problem ne sa bosnkama i hercegovcima nego sa hrvatima

trw

Uhs kad upalite vijest staru par dana... i nepotpunu naravno!

***

***

***

***

***

***

Boki

Bosamko ljepojko , rumena jabuko.Vise volim Bosanku nasu neg citavo ostrvo da mi dadu. Hem lijepa kao rumena jabuka, hem mirise, hem ima se sta zagrlit.

Zumer

>>Bosamko ljepojko , rumena jabuko.Vise volim Bosanku nasu neg citavo ostrvo da mi dadu. Hem lijepa kao rumena jabuka, hem mirise, hem ima se sta zagrlit. ka Boki<< A garibkinje alaha ti.

Boki

>>>>Bosamko ljepojko , rumena jabuko.Vise volim Bosanku nasu neg citavo ostrvo da mi dadu. Hem lijepa kao rumena jabuka, hem mirise, hem ima se sta zagrlit. ka Boki<< A garibkinje alaha ti. ka Zumer<<ti neznas sta je dobar seks. Kad Bosanka grli ljubi tad se pamet gubi.Nemoj se ljutiti, al to i pijesme kazu.

Boki

>>>>>>Bosamko ljepojko , rumena jabuko.Vise volim Bosanku nasu neg citavo ostrvo da mi dadu. Hem lijepa kao rumena jabuka, hem mirise, hem ima se sta zagrlit. ka Boki<< A garibkinje alaha ti. ka Zumer<<ti neznas sta je dobar seks. Kad Bosanka grli ljubi tad se pamet gubi.Nemoj se ljutiti, al to i pijesme kazu. ka Boki<<

IVA

TI SI SABINA GOV.O OD ZENE . POSTAVLJAS GLUPOSTI KAKVIH IMA SVUGDJE U SVIJETU. VRATI SE U NJEMACKU ODAKLE SI!

Boki

Zumer, samo pogledaj novinarku, srce da stane od raskosi i ljepote.Ako se razumijes sta je zenska ljepota.

IVA

>>Bosamko ljepojko , rumena jabuko.Vise volim Bosanku nasu neg citavo ostrvo da mi dadu. Hem lijepa kao rumena jabuka, hem mirise, hem ima se sta zagrlit. ka Boki<< MEDJEDE ! SABINA JE NJEMICA:):):):)

Boki

>>TI SI SABINA GOV.O OD ZENE . POSTAVLJAS GLUPOSTI KAKVIH IMA SVUGDJE U SVIJETU. VRATI SE U NJEMACKU ODAKLE SI! ka IVA<<Ivo, kako mozes vrijedjati ovu ljepoticu. Sram te bilo.

Ne pijem dok Paja vozi

Koliko mržnju imaju Hrvati prema Bosancima da u tržnim centrima i kafićima 80% muzike iz BiH i to su pušenje, Kemo, Indexi, jabuka, plavci...Samo prosipati šuplju priču

Boki

>>>>Bosamko ljepojko , rumena jabuko.Vise volim Bosanku nasu neg citavo ostrvo da mi dadu. Hem lijepa kao rumena jabuka, hem mirise, hem ima se sta zagrlit. ka Boki<< MEDJEDE ! SABINA JE NJEMICA:):):):) ka IVA<<Mecko ja pisem o Bosankama.

Hem plasticne zvalje, hem...

>>Bosamko ljepojko , rumena jabuko.Vise volim Bosanku nasu neg citavo ostrvo da mi dadu. Hem lijepa kao rumena jabuka, hem mirise, hem ima se sta zagrlit. ka Boki<<

Papa..a

Mahaluša iz BiH snimila mahalušu iz HR, nema razlike. Jedna drži dijete a druga telefon. To je sve što ja shvatih iz ovog nebuloznog uradka.

Neka

Tako i treba, kad idete stasamaU

Ne pijem dok Paja vozi

Tako i treba, kad idete stasamaU ka Neka A ti jadan ne možeš ni na Panonska jezera

Ne pijem dok paja vozi

***

/ Najnovije