Borut Pahor upozorio: U Europi se sve više priča 'o mirnom razlazu u BiH'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahaha

Neće moći...

Naravno

najlogičniji događaj...osim ako islamisti ne žele opet ratovat i rezat komšijama glave

vb

A ko god želi ovo razdruživanje kao ovaj "Naravno" fašista iza, treba da zna da iz Bosne i Hercegovine zemlje neće ponijeti ni u džepovima, džaba isti rade to posljednjih 30 godina, ako je rat onda je rat...... i trebalo bi ovo sve jednom da se završi.....jednom i za sva vremena...Što prije to bolje! Amin!

NN

Slovenija je priznala non-paper dokument vlade Hr i njihovog ministra vanjskih poslova Radmana , a sada se Pahor pravi pametan . Podjele BiH nece biti to je jasno i EU ! Ako se podjeli BiH djeliti ce se i svaka drzava u EU os Spanije do Rusije !

Da

Komšić se ne pita, nego pravi predstavnik Hrvata, Čović! Dakle, dva naroda su za! Muslimani su sami. Oni su tako i htjeli, muslimansku zemlju! Pa, imaće je, samo ne u granicama koje su htjeli, ali, bože moj, ne može se sve dobiti!

@

Borut Pahor upozorio: U Europi se sve više priča 'o mirnom razlazu u BiH'...Nista novo u EU se prica Razlazu u SAD se prica opet nesto drugo kao i u BiH jedni bi ovo drugi bi ono itd.!! Uglavnom SVI samo nesto pricaju a niko nista ne radi, evo vec 27 godina cekamo na to Ocepljenje ili na Uniteralnu BiH. RATA nema u to sam siguran...DOSTA vise s tim Prepadanjem.!!

Veselko

Kakve veze ima HDZ i Hrvatska sa slovenskim poslovnim čovjekom i sovenskim premijerom? Zašto se ne potpišete pod ovakve glupposti da znamo kome ćemo se smijati. Uostalom, valjda neka od agencija npr. policija ili službe sigurnosti prvo saznaju za kriminalne radnje pa ga Tužilaštvo preuzme.

071

Pošto je inače BiH evidentno glavna tema u EU, i evo već nekoliko decenija ne silazi sa prvog mjesta. De Pahor, ne seri. Valjda smo naučili do sada o čemu se radi - imaš nekoliko potplaćenih uhljupa po Evropi, par perača novca, malo ruskih prljavih para i šaku korisnih budala, odnosno zadrtih i primitivnih evropskih nacionalista, koji šire ovakve priče po zadatku, i onda se to predstavlja kao tema broj 1 u Evropi. Aha. I onda se reciklira ovdje, a sve to u cilju da SDA, HDZ-u, i SNSD-u sačuvaju smrdljive stolice na koje ih, već očigledno, niko od nas nije postavio. 15% glasača u BiH. Dosta ološa, i našeg i bjelosvjetskog. Mi vas više nećemo. Šta ćete sad?

Ghost

Znaci, dopustiti cemo nacionalistima da pobjede??!! Evropa se odrice demokratije??

Mex

Rastavićemo evropu na proste faktore samo se vi igrajte

Ghost

Nije tacno, ja nisam musliman pa mi se ta prica gadi. To mozes samo sanjati. Ili seliti u komsiluk.

qwa

Evropi najmanje odgovara podjela BiH jer bi Bošnjaci zbog takve izdaje ušli u savez sa Srbijom i napravili ovaj teritorij rusko-tursko-kineskim je3alištem u inat svima. Onda bi Hrvatska i EU dobili susjeda kao iz noćne more. A i Srbija bi se popravila brojnošću Bošnjaka u državi i parlamentu. Bujrum?

Wew

najlogičniji događaj...osim ako islamisti ne žele opet ratovat i rezat komšijama glave ka Naravno IMAJU SLIKE PO SVIJETU KO JE KOME REZAO GLAVE- DZIKANI..

Wew

najlogičniji događaj...osim ako islamisti ne žele opet ratovat i rezat komšijama glave ka Naravno IMAJU SLIKE PO SVIJETU KO JE KOME REZAO GLAVE- DZIKANI..

Role

najlogičniji događaj...osim ako islamisti ne žele opet ratovat i rezat komšijama glave ka Naravno Čekamo vas na zicer, polako.

Koel

Treba polako cictiri pusku i municiju i spremiti se za nastavak gdje se stalo nema druge

Dem boracBugojno

Samo je rasturit,popi.... se u ovi tuta drzavu.

Koel

30 godina je rasturate i dijelite ne vidim da ste sta uradili ona stoji kako stoji ponosna i prkosna cekamo na vase daljnje poteze a ova drzava ima uvijek spremnih 200 boraca pod oruzjem mobilisanih za 3 dana pa bujrummmm

Grunf

Priča se i da vanzemaljci postoje. Ima ih koliko i mirnog razlaza u BiH.

Sarajevo BiH

Da je u BiH iole pametno rukovodstvo trebali bi reagovati na sve ovo i traziti da se u Sloveniji prizna status Bosnjaka i Srba kojih ima preko 20% ukupnog stanovnistva te da im se da ENTITET, teritorija, jezik, prava, skupstina, vlada,.... A to su demokratska prava, liberalna denokratija, postivanje drugog i drugacijeg, sve evropske vrijednosti! U Sloveniji živi najmanje slovenaca! Trebao bi Bakir uputiti pismo Europskoj komisiji i traziti da se zastite ova prava! Samo da se zadeveraju i da vide kako je kad neko zabada nos u tuđe!

Stari Grad

Da je u BiH iole pametno rukovodstvo trebali bi reagovati na sve ovo i traziti da se u Sloveniji prizna status Bosnjaka i Srba kojih ima preko 20% ukupnog stanovnistva te da im se da ENTITET, teritorija, jezik, prava, skupstina, vlada,.... A to su demokratska prava, liberalna denokratija, postivanje drugog i drugacijeg, sve evropske vrijednosti! U Sloveniji živi najmanje slovenaca! Trebao bi Bakir uputiti pismo Europskoj komisiji i traziti da se zastite ova prava! Samo da se zadeveraju i da vide kako je kad neko zabada nos u tuđe! ka Sarajevo BiH Tacno tako! U Sloveniji vise zivi bosnjaka nego hrvata u BiH! Imaju puno pravo na drugi entitet!

Cd

Znaci, dopustiti cemo nacionalistima da pobjede??!! Evropa se odrice demokratije?? ka Ghost Pa mi smo nacionalno podijeljeni , nepovratno! Treba to realno sagledati, i ići dalje, a ne nametati drugima nešto što ne žele! Naravno, ratovati više niko neće! 26 godina smo probali , ali ne ide, očigledno! Nešto se mora promijeniti! Ali centralizovanja ne može i neće biti!

/ Najnovije