Bolna ispovijest Vedrane Rudan: ‘Moja prokleta djeca nikako da posjete umiruću majku’

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Nisam pratitelj njenog djela ali ovaj tekst mi je odličan.

kako si ih odgajala

tako se i ponašaju. u čemu je problem?!

Ma ja sam tebe procitao od prvih tvojih

uradaka koje sam procitao. I vidis, nisam pogrijesio, ni djeca nece s tobom nista da imaju. Samo zuc, zuc... na kraju ces od te zuci i umrijet. Jos ima ona tamo u Pragu, ista kao i ti, otic ce i ona.

F7-10-22P

Kad si luda zena. Nece doktor da ti pridje blizu. Pa ti i dalje mlati jezikom prije obrade mozga.

Petra Pan

Nainteligentnija ženo Balkana, Vi ste moj uzor. A ovi što ne razumiju o čemu pišete, šta se može, nisu oni, jadni krivi.

Luda i ludja

Nainteligentnija ženo Balkana, Vi ste moj uzor. A ovi što ne razumiju o čemu pišete, šta se može, nisu oni, jadni krivi. ka Petra Pan Kad je razumijes i kad ti je uzor... Koliko puta si joj otisla u posjetu? Zato ne dipr! Ludaca si kao i ova poremecena osoba.

Kršteni kum Paja

🤣🤣🤣🤣🤣 Da bi se shvatilo šta Rudan piše mora se uključiti 🧠 ali je problem kad 🧠 nemaš i onda ovi pišu ove gluposti. Ukratko jedina je istina da ima rak

Spisateljica

Koja bi budala u kako ona sada kaže izmisljene priče i likove ubacila vlastitu djecu i porodicu. Izgleda da je sada malo popeglala odnose sa okolinom pa pokušava reci da je sve sto je do sada pisala izmisljeno i da je laž. Ako si prije lagala, lažes i sada a neka se ljudi nalaze u tvojoj negativnoj kozi. U KZ to bilo kao navođenje ili podvođenje.

Borac sa Žuči

Za ljubav se ne moli, pa ni vlastita djeca. Život je surov ponekad i to treba prihvtiti.

Pa da - za tebe za psovke treba mozak.

🤣🤣🤣🤣🤣 Da bi se shvatilo šta Rudan piše mora se uključiti 🧠 ali je problem kad 🧠 nemaš i onda ovi pišu ove gluposti. Ukratko jedina je istina da ima rak ka Kršteni kum Paja ....................

Dobila

Si sto si zasluzila.

Hej

Neka tebi dragi Allah pomogne. Svi cemo mi "putovati". Neko danas , neko sutra...Niko nije ostao. A djeca? Neka su zivi i zdravi. I jos ovo "Boze sacuvaj ovakvih komentara".

IVA

'MOJA PROKLETA DJECA' ???? MOZDA SI TI PROKLETA MAJKA???? TVOJI CITATELJI - ZABORAVILA SI PREFIKS SRPSKI. MOZDA TI DODJU U POSJETU VOCIC,VULIN I DACIC??????

IVA

🤣🤣🤣🤣🤣 Da bi se shvatilo šta Rudan piše mora se uključiti 🧠 ali je problem kad 🧠 nemaš i onda ovi pišu ove gluposti. Ukratko jedina je istina da ima rak ka Kršteni kum Paja MORAS BITI KAO POKVARENA SRBENDA STO SI TI SMECE!

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

>>&#039;MOJA PROKLETA DJECA&#039; ???? MOZDA SI TI PROKLETA MAJKA???? TVOJI CITATELJI - ZABORAVILA SI PREFIKS SRPSKI. MOZDA TI DODJU U POSJETU VOCIC,VULIN I DACIC?????? ka IVA<<

Ne pijem dok Paja vozi

MORAS BITI KAO POKVARENA SRBENDA STO SI TI SMECE! ka IVA

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije