Bliži se svečano otvorenje Pelješkog mosta, evo kako izgleda automobil koji će prvi preći most

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tres

Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence!

Novi hrvatski Tesla

Mate Rimac.

Eto

Ne da samo spaja Hrvatsku, nego zauvek oduzima Bosni pravo na izlaz u Međunarodne vode. Neće ga imati ni Bosna ko i Slovenija.

Ideeeeeeeeeeeeš

Hrvati da imaju najbrži el.auto na svjetu? LAŽU!

More

Nema veze i dalje će Bošnje iz unutrašnjosti nosit pare Hrvatima u Neumu

Kažu

Kako javlja HRT, Hrvati na otvaranju Pelješkog mosta okrenuli 120 janjaca na ražnju!

Kazu doc ce i Sejdo u golfu duji kao svaki

dobar Maocanin. Nek prodje i on, dujom zadimi, a nama se nadimi :).

Tesla moze u jednu recenicu samo s BOGOM.

Mate Rimac. ka Novi hrvatski Tesla ............. Rimac je OK momak, poduzetan, je i sposoban, svaka cast, samo tako dalje. Ali s Teslom on ne moze ne u jednu recenicu, ne u jednu knjigu, nego ni u jednu biblioteku. Treba razdvajat.... Tesla je imao oko 800 patenata, ne racunajuci one koje su mu ukrali Edison i slicni lopovi. Okreni se oko sebe doma, izbaci sta je Tesla izumio, odnosno sta bazira na njegovim izumima i mozes polako natrag u srednji vijek. Zatim Teslin caca nije drpio pare, Rimcev cujem jeste. Tesla je umro kao zadnji siromah u sobici, Rimac je multimilijarder (u kn), a poceo cacinim parama koje imaju sumnjivo podrijetlo da se blago izrazim. Tako da bih te molio, iako vidim da si dobar i Hrvat kao i ja, da Rimca i Teslu vise ne pominjes zajedno.

Budaletino novinaru proguglaj ili pitaj

Sta je najmocniji auto danasnjice. Rimac ti je od elektricnih na petom mjestu hajvanu

tuner

Sta je najmocniji auto danasnjice. Rimac ti je od elektricnih na petom mjestu hajvanu ka Budaletino novinaru proguglaj ili pitaj en.wikipedia.org/wiki/Aspark_Owl Najmocniji, a Rimac je cetvrti.

Panzer

Sta je najmocniji auto danasnjice. Rimac ti je od elektricnih na petom mjestu hajvanu ka Budaletino novinaru proguglaj ili pitaj Jeli to malo Bošnjačke ljubomore izlazi na vidjelo

/ Najnovije