Bliski Vučićev saradnik brutalno izvrijeđao Severinu: 'Na granici noga u stražnjicu...'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sto bi njegov prezimenjak reko..

Schjedi dje si - ni za dje si nisi..

free

Neka kaže nešto o odlaganju niklearnog otpada Hrvatske na granicu sa BIH u Trgovskoj gori. Ovako samo traži medijsku pažnju.

ofucana prostitutka

FOREVER!

Bravo

Imaš pravo ko god dodje na srbijansku granicu i pokuša ući u srbiju treba mu dati nogu u ****cu,a ako slučajno uđe treba ga pretvorit u faširano meso.Čestitam,jer svak ko u srbiju dolazi zaslužuje postati čevapćić,hamburger,gnjoivo za srbijanski ološ.Baš si mi pročitao misli.

Zna se

Da su Srbi pasija nacija prljava i bolesna Jebli djecu svoju poilipsanu i truhluh.A vi Hrvati prihvatite srpske kučkd da vam pjevaju.

Vaše su

FOREVER! ka ofucana prostitutka kćeri majke sestre najveće ofucane *****etine prljave kuje. Vi ste najbolesnija i najprljavije pasija nacija.

Pa pogani pašče

Imaš pravo ko god dodje na srbijansku granicu i pokuša ući u srbiju treba mu dati nogu u ****cu,a ako slučajno uđe treba ga pretvorit u faširano meso.Čestitam,jer svak ko u srbiju dolazi zaslužuje postati čevapćić,hamburger,gnjoivo za srbijanski ološ.Baš si mi pročitao misli. ka Bravo Zapitaj se onda šta trebamo da radimo sa vama i vašim *****ama koje se trpaju po hrvatskoj i Bosni da pjevaju da zarade Šta je ona *****a prijovićka tražila tamo A i vi kad idete u E.U gdje prolazite dijete ti *****o bolesno i TRUHLO.Znači Hrvatska vas treba u faširano meso pretvoriti.Vi ste NAJPOGANIJA i najbolesnija rasa pasa

Meho

Đuka Bizon

/ Najnovije