Bivši komadant HOS-a na obilježavanju godišnjice 'Oluje' uzviknuo 'Za dom spremni'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zoma

Šta vam je tu "strašno".Svak treba biti za svoj dom spreman.

OvejarasoidaR

Pogledaj tu ikonografiju, vjerske simbole, isto kao u islamističkih grupa. I onda kažu nisu isti, ma isti, samo na suprotnim ideološkim pozicijama.

Oswald

Povijest je mnogo puta potvrdila da je bombardovanje po beogradskim kvartovima i infrastrukturi jedna od najefikasnijih metoda za obuzdavanje 99% svih, kako balkanskih tako i svjetskih problema.

Zong

Covjek nije u stanju suvislu recenicu da sastavi. primitivni skoljkas...

che

Imal' iko da mi objasni , al' ozbiljno . Šta znači ovaj pozdrav osim što ga koriste ustaše i što je pravo glup , kakav dom zašta spremni ? I ovi što ga koriste pojma nemaju šta to znači .

Iz arhive

Okorijeli, bogati i prebogati svetosavski ekstremisti i popagandisti te ratni zločinci kalibra smederevskih (beogradskih) tariguzista poput huligana Ivice Dachicha i Sinishe Malog forsiraju nekakve sporedne shupljake sa ciljem prikrivanja personalnih koristoljubivih i etnichki motiviranih umorstava svojih komshija i sugrađana poput nekad mnogobrojnih potomaka multikonfesionalnih brakova poput hrvatsko jevrejskog Andrije Hebranga 1949-e, bugarsko mađarske Lili Abadijeve 1946-e, te rumunsko sandzacke trudnice Gete Kučević 1920-e sa plodom u njoj, kao i rusko americhke Josephine Hruschov 2020-e.

alen

Za čerku smo mu spremni!!

Ghost

Vrlo jasan prikaz hrvatske politike. Fasizam je omiljeni muzicki pravac.

Bo

Pa EU su osnivali bivsi fasisti i to nije tajna, zasto bi im smetalo. Sve je to dostupno ali ljudi nece da citaju, lakse im je vjerovati u bajke.

hahaha

lijepi nas skejic

Jole

Svaka cast...kad mogu ravnogorci po Visegradu i po citavoj genocidnoj zasto ne bi mogli oni koji su branili i oslobodili svoju zemlju!!!!

Plavi

U čemu je problem..? Na kraju krajeva i tisuće muslimana su bile u HOS_u, i uzvikivale ZDS, i nosile te oznake na ramenu. To smeta samo srbima i jugoslivenima.

Lutjacuanevolja

Ustaski pozdrav?! Da neznam mozda bi vam i povijrovao . Ali ovo je tezi debilizam.

Marko Gal

To je pozdrav Hrvata katolika, muslimana i pravoslavnih u Drugom sv. ratu i ovom zadnjem Domovinskom. Taj pozdrav odzvanjso je 1991. po bosanskohercegovackim i hrvatskim prostorima, njim se jacao duh protiv cetnickog dusmanina. Istina, u BiH je djelovanjem KOSa i UDBe doslo do razdora i sukoba izmedu muslimana i katolika, ali se ne moze zaboraviti da je taj poklic klico babo, a i sin mu...

Istina

Taj pozdrav je zabranjen u EU, i civilizovanu svijet zna da je to ustaški pozdrav fašističke NDH! On je kao i Hajl Hitler u fašističkoj Njemačkoj! Samo što je u Njemačkoj i svijetu to kažnjivo, a u Hrvatskoj nije, jer je današnja Hrvatska nasljednica tekovina ustaške Hrvatske! Nažalost, EU i svijet to im tolerišu, jer ih štiti Vatikan, za koji izdvajaju silan novac!

/ Najnovije