Priča iz Beograda: Poručim hranu, oni mi pošalju nekog Muzafera

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ah

ta divna kršćanska milosrdnost.... Možda je muzafer dio Pavlove zajednice jevreja i gentila koji su prihvatili Isusovo spasenje? Ma kakvi. Isus je bio srbenda zadribenda.

kjskjčkčk

Eto gospođice muzafer i kada ima ličnu kartu, srpskog je porekla i rođen je bar formalno u evropi nije ništa drugačiji od tog garavog kojeg su vam poslali. Zoran primer za moju tvrdnju su ova dva gore komentara ;)

Tango

Tendenciozna laz u naslovu! Nije Muzafer nego Muzafar. To su dva potpuno razlicita imena! To je kao kad bi nekoga ko se zove Denis nazvali Penis ili nekoga ko se zove Eder nazvali Peder.

Zoran

Tendenciozna laz u naslovu! Nije Muzafer nego Muzafar. To su dva potpuno razlicita imena! To je kao kad bi nekoga ko se zove Denis nazvali Penis ili nekoga ko se zove Eder nazvali Peder. ka Tango kakve ima veze da li se zove ovako ili onako ??? Očito dijeliš iste predrasude kao i ova žena. U Njemačkoj te ne pitaju kako se zoveš nego kako radiš. Šta bi bilo da se isto desilo nekom Jovanu u Berlinu?

218

A ti se Muzafere kupaj.

jjjjjippp

Meni je jasno da u vašem svetonazoru temeljenom na antidržavnoj ideologiji islamom ovakve stvari izazivaju zbunjenost. Evropsko zakonodavstvo ima jasne regule po ovom pitanju i dok ne dočekamo šerijat treba se ponašati u skladu sa njima ;)

.

Jedino j e problem ukoliko je zaposlen neko ko nema dozvolu za rad. Ostalo su psihijatrijski problemi a Muzafer joj tu ne može pomoći jer vjerovatno nije stručan :-) :-) :-) Btw - na Balkanu svi dostavljači rade na crno. Čime se krše svi mogući zakoni. Stoka o tom ne brine.

kobilo

da ti ga je Muzafar jednom slozio medju noge zvala bi ti McDonalds svaki dan da narucis hranu

/ Najnovije