Beograd: Uhapšen sin sveštenika, udarao žene po zadnjici

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Gospoooodji pomiluj.

Fuj

Kakve sve gluposti nećete iskopati, a sve u cilju da prikažete Srbe što gorim. Ovoliku količinu mržnje ne viđoh nigdje! Fuj, svaki idiot se novinarom naziva!

LEONE

Kakve sve gluposti nećete iskopati, a sve u cilju da prikažete Srbe što gorim. Ovoliku količinu mržnje ne viđoh nigdje! Fuj, svaki idiot se novinarom naziva! ka Fuj Ti 'novinarcici' gdje li samo zavrsise fakultete, ako su, umjesto da promoviraju lijepe primjere zivota kod nas i nasih komsija, raspiruju mrznju i dozvoljavaju raznim poluidiotima da pisu baljezgarije i prijetnje ubistvima. U normalnoj drzavi to je strogo zabranjeno. Ovdje, niko se ne cese. Bijeda i glavi i dusi.

Seres

Kakve sve gluposti nećete iskopati, a sve u cilju da prikažete Srbe što gorim. Ovoliku količinu mržnje ne viđoh nigdje! Fuj, svaki idiot se novinarom naziva! ka Fuj 100% ovaj clanak je napisan kako bi se ocrnili Srbi XD XD Ne seri ''ugrozeni''

/ Najnovije