Beograd: Otvorena izložba Duša Srebrenice, negatori genocida uzvikivali - Ratko Mladić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

VELIKI evropljnin ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

Duduk

Inače su Francuzi super ponašali prema svojim kolonijama ali pogotovo prema Arapkim a posebno prema Alžiru e to je bila ljubav malo cmok cmok malo boc boc puc puc ožeži

Thor

VELIKI evropljnin ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE ka Dudek Krivousti Njofra Je li ti to mantra? Ili si mentalno retardiran? Sta mislis da neko iz Srbije u Sarajevu otvori izlozbu o stradanjima Srba u BiH? Npr. Cacine zrtve, Oriceve zrtve, ljudi cijim su glavama igrali nogomet a postrojavao ih je tadasnji Predsjednik, a znas li ko im je davao drzavljanstva? Stoga poklopi se po usima i uzmi jaku metlu da pometes ispred svojih vrata.

Gost

Sarajlija devedeset pete imao deset godina. On i Srebrenica nebo i zemlja. I onda ide u BG sa takvim nazivom izložbe. Provokacija!

Martić

Vi u Sarajevu imate nekoliko naučenih pojmova koje upućujete neistomišljenicima. Jedan od njih je NEGATORI GENOCIDA. Kako ih prepoznajete, imaju li neku legitimaciju.

/ Najnovije