Beograd: Ljetos klao kuma na terasi, a sad nasrnuo na konobaricu?

Radiosarajevo.ba
Beograd: Ljetos klao kuma na terasi, a sad nasrnuo na konobaricu?
Foto: Printscreen / Jezive scene: Srbijanac naočigled turista mučio sunarodnjaka

Beograđanin B. M. (50), poznat kao koljač iz Španije, jer je ljetos u augustu u ljetovalištu Kosta del Sol na terasi vezao svog druga i klao ga na terasi naočigled svih prolaznika, pušten je iz španskog pritvora i trenutno se navodno nalazi u klinici za psihijatrijske bolesti u Beogradu, jer je po povratku u Srbiju navodno napravio nekoliko ozbiljnih incidenata.

Jezive scene: Srbijanac naočigled turista mučio sunarodnjaka

B. M. je u Španiji osuđen na 8 mjeseci zatvora uslovno sa rokom provjere na dvije godine. Prema pisanju Telegrafa, on je iz Španije u Srbiju došao 13. januara, a u kliniku je navodno smješten deset dana kasnije.

„U jednom kafiću na Vračaru išamarao je konobaricu, a samo zato što mu je najljubaznije rekla da zatvori vrata za sobom. Djevojka je nakon toga dala otkaz. Dva dana kasnije, tačnije, u četvrtak 23. januara bahato se ponašao u jednom poznatom restoranu na Senjaku. Išao je od gosta do gosta i tjerao ih da kažu 'tekton'. Gdje god da se pojavio, otkako je došao iz Španije, pravio je probleme“, priča izvor Telegrafa dodajući da će navodno tamo ostati do 15. februara uz podsjećanje da je ljetos u Španiji nasrnuo na muškarca koji je, ispostavlja se danas, njegov kum.

Prema nezvaničnim saznanjima, došao je u ljetovalište sa devojkom, a kada im se pridružio i kum, B. M. je umislio da se on djevojci nabacuje pa je nasrnuo na njega.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije