Bandić pobrkao lončiće: Dubai, najatraktivniji europski grad?!

Radiosarajevo.ba
Bandić pobrkao lončiće: Dubai, najatraktivniji europski grad?!
Foto: EPA / Milan Bandić

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, casual odjeven, s rukama u džepovima, na aerodromu u Zagrebu rekao je kako je „Dubai izrastao u najatraktivniju europsku metropolu“, prenosi 24sata.hr.

Gradonačelnik Bandić se iz „jednog od najljepših europskih gradova, Dubaija“ vratio isti kao i prije, čak i „istiji“.

Novinari 24sata.hr podsjećaju da je Bandić i Zagreb premjestio u drugu vremensku zonu.

Rekao je da bi u tom gradu, gdje svi odlaze uživati, drugi ostali danima, ali on nije izdržao, vratio se Zagrebu, delati. Svaki trenutak bio mu je isplaniran.

„Ponuda iz Dubaija je odlična, sjajna, ali on će razgovarati i s predstavnicima Bouyguesa. Odustao je od imena 'Zagrebački Manhattan', projekt na milion kvadrata zvat će se 'Grad u gradu'. A kad to napravi“, rekao je Bandić samozadovoljno, „mogu u penziju“.

Svi se sjećaju kad je eksploziju u zapadnom dijelu grada pripisao „nekom patologu“ pa onda njegovih vratolomija s engleskim ("ke? ke? spikin kroejša" ili "tejket ot livit") no ono što bi svakoga drugog odvelo prema magarećoj klupi, Bandića vodi prema počasnom doktoratu Zagrebačkog sveučilišta.

Uostalom, kako je sam jutros rekao, „Bog čuva dobre i pametne ljude“...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije