Baka Prase priveden na saslušanje zbog smrti youtuberke Kristine Kike Đukić

4
Radiosarajevo.ba
Baka Prase priveden na saslušanje zbog smrti youtuberke Kristine Kike Đukić
Foto: Screenshot/Youtube/Instagram / Baka Prase se oglasio nakon samoubistva Kike

Bogdan Ilić zvani "Baka rase" doveden je u prostorije Odjeljenja za Visko tehnološki kriminal MUP-a Srbije zbog davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak “Kika” na društvenim mrežama, saznaje Blic.rs

Posebno tužilaštvo je izdalo zahtjev za prikupljanje potrebnih obavještenja MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi navedenog tragičnog događaja. 

Podsjećamo, youtuberka Kristina Kika Đukić izvršila je sinoć samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vencu

Muhamed Jusić nakon značajne odluke OIC-a: Ovo je poruka da se neće politički trgovati Srebrenicom!

Muhamed Jusić nakon značajne odluke OIC-a: Ovo je poruka da se neće politički trgovati Srebrenicom!

Tijelo je pronađeno oko 23:40 i kako Novosti saznaju nije bilo tragova nasilne smrti.

Po nalogu tužioca tijelo je prenijeto na obdukciju gdje će biti utvrđen uzrok smrti.

Tim povodom oglasio se sinoć i Baka Prase.

Njih dvoje su 2019. godine bili u sukobu, a prvo su započeli virtuelni rat, tako što su jedno drugo prozivali na Youtubeu.

Bogdan je nakon njene smrti imao potrebu da kaže svima da mu je žao jer nije ranije saopćio da su se njih dvoje pomirili.

"Večeras ću sve reći od srca. Za ovo dešavanje sam saznao među prvima jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko ljakova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom i to sve na najružniji mogući način", napisao je Baka Prase.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije