Kakva tuga: Ovo je bila želja koju preminula youtuberica nije stigla ostvariti

0
Radiosarajevo.ba
Kakva tuga: Ovo je bila želja koju preminula youtuberica nije stigla ostvariti
Foto: Instagram / Iza Kike ostala neispunjena želja

Kristina Kika Đukić, 21-godišnja youtuberka koja je izvršila samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda, na Obilićevom vencu, nakon višegodišnjeg internet nasilja, o ovoj, ali i mnogim drugim temama govorila je u jednom od video klipova objavljenih na svom Youtube kanalu početkom prethodne godine.

Tada je, između ostalog, otkrila i koja joj je neostvarena želja.

"Neostvarena želja mi je da se preselim u Dansku, ne toliko zbog same države koliko zbog jezika. Učim danski još od incidenta koji se desio pre dve godine na tamošnjem aerodromu kada su mi ukrali pasoš. Veću strast u životu nisam osetila od učenja tog jezika. Zaljubljena sam u danski jezik. Pored toga, želim samo da budem srećna i zdrava, kao i moja porodica", ispričala je tada Kristina, piše Pink.rs

Arijana Memić traži da se policajcima zabrani sjedenje u kafićima za vrijeme radnog vremena

Arijana Memić traži da se policajcima zabrani sjedenje u kafićima za vrijeme radnog vremena

Dodala je i to da se s lošim komentarima na internetu dobro nosi.

"Sa lošim komentarima se dobro nosim jer sam ih imala i 2014. godine kada sam tek počela da snimam za Youtube. Morate da shvatite da će se uvek naći neko ko vas neće voleti i ko će imati nešto protiv vas. Ne možete svakome da se svidite. Samo se fokusirajte na one koji vas podržavaju i na prijatelje koji vas vole. Uostalom, zabranila sam dosta ružnih reči, pa otad nemam mnogo loših komentara ispod klipova", dodala je uz osmijeh Kika.

Tada je objasnila da oca nema u njenim klipovima jer je preminuo još dok je ona bila mala.

"Tata je previše pušio. Počeo je da konzumira cigarete još dok je bio baš mali. Kasno su mu otkrili rak pluća i nije preživeo", kazala je Kika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije