Srbija / Bahati direktor divljao po gradu: Neregistrovanim autom uletio u park pun djece

06. 11. 2019. u 11:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Policija u Zrenjaninu je podnijela krivičnu i prekršajnu prijavu protiv direktora Turističke organizacije Saše Dujina jer je u parku punom djece neregistrovanim automobilom naletio na mještanina koji je pokušao da ga zaustavi, bacio ga na haubu i vozio tako sve dok ga prolaznici nisu zaustavili, piše Blic.

„Nakon uviđaja i istražnih radnji, o događaju je obaviješteno Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju po čijem je nalogu protiv osumnjičenog podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. Protiv njega su izdata i dva prekršajna naloga: zbog vožnje po površini na kojoj je to zabranjeno i zbog vožnje neregistrovanog vozila“, saznaje Blic u zrenjaninskoj policiji.

Saša Dujin je u izjavi lokalnim medijima potvrdio da je do incidenta došlo, ali je naveo i da nije bio tih razmjera i da je riječ o politizaciji.

„Ne postoji drugi prilaz do prostorija Turističke organizacije, pa sam bio primoran da vozim tako. Nije bilo ni gaženja već je čovjek u želji da zaustavi auto, sjeo na haubu“, rekao je novinarima Dujin, uz opasku da ni on ni čovek koji je sjeo na haubu nisu postupili u saglasnosti sa zakonom.

NEMA KOMENTARA