Anketa u Beogradu: Plašite li se rata?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Karpatska govna lažu!

Genocidasi

Genocidnoj nemani bi bilo bolje da budu mirni jer ovoga puta bit će beograd spaljen i svi gradovi legli četnika .a dobro znamo koji su ti gradovi.Pobit će mo srbčice

Bosanac

Srpski zlocinci ubijaju po Ukrajini i pljackaju zivotinje su to ko i ovi rusi smrdljivi

prognanih od strane srba...

Ja samo znam da su srbi (srbijanci), Slobo M kad je pocinjao ratove u bivsoj YUG-i stvorili 90-tih neprijatelje oko sebe to du : hrvati hrvaske, Bosnjaci u Bosni albanci na Kosovu...srbima Niko u okruzenju ne zeli dobro, ima razlog zasto☝️❗

Srbin

Srpski zlocinci ubijaju po Ukrajini i pljackaju zivotinje su to ko i ovi rusi smrdljivi ka Bosanac Isto tako i vi u Siriji ubijate djecu i rušite antičke građevine sa ISIL-om.

Hu Hu

Srpski zlocinci ubijaju po Ukrajini i pljackaju zivotinje su to ko i ovi rusi smrdljivi ka Bosanac Moguce je. Isto kao sto su mudzahedini sa nasim drzavljanstvom radili zlocine u nasoj zemlji. Ah da. Ko im je dao drzavljanstvo? I ko ih je postrojavao pred odlazak u pljacky i ubijanje?

Genocidasi

Ti pogani pacovi ne plaše se izazivati rat u tuđim Državama i ubijati tuđu djecu.Plase se da ne bude u srbiji ali ovoga puta srbija će da gori.A SRBCICI da LIPSAVAJU.

Ljiljan

Srpski zlocinci ubijaju po Ukrajini i pljackaju zivotinje su to ko i ovi rusi smrdljivi ka Bosanac Moguce je. Isto kao sto su mudzahedini sa nasim drzavljanstvom radili zlocine u nasoj zemlji. Ah da. Ko im je dao drzavljanstvo? I ko ih je postrojavao pred odlazak u pljacky i ubijanje? ka Hu Hu<<PUUU KAČAVENDIN PODANIČE JB.TI SEBI MAMARU!KUDA I KAKO SU MOGLI DA UĐU I DA SU HTJELI AKO SE ZNA SRANJINA POLITIKA PREMA BIH?POREDIŠ MOŽDA 500 TAKO ZVANIH MUDŽAHEDINA A ŠTA JE SA 100000 ČETNIČKIH GOVANA KOJI SU DOLAZILI IZ SMRDIJE?!!

Bosanac

Srpski zlocinci ubijaju po Ukrajini i pljackaju zivotinje su to ko i ovi rusi smrdljivi ka Bosanac Moguce je. Isto kao sto su mudzahedini sa nasim drzavljanstvom radili zlocine u nasoj zemlji. Ah da. Ko im je dao drzavljanstvo? I ko ih je postrojavao pred odlazak u pljacky i ubijanje? ka Hu Hu<<vas zivotinje GENOCIDNE treba istrjebit ko i vase ruse smrdljive vi ste zlo na ovom svijetu pogana srpska gamad izjebana od pedofila popova

/ Najnovije