Angela Merkel dolazi na Balkan

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

Naprosto je ogavno vidjeti kad neko ovako „usmjeri prste i dlanove i sastavi ih na vrhovima“ i to, kao, treba da izgleda „slučajno“ jer su „svi njegovi argumenti i sve što ima da kaže otvoreni, iskreni i transparentni“ kod ovih koje su to naučili ovi „experti za gestikulacije i pokrete“, kako u svijetu a tako i ovdje kod nas gdje ovo ima čovjek priliku vidjeti kod svih naših volova, iako im glave nisu ni za maljem drvenim udariti u potiljak, a i oni eto, „usmjerili ruke“ ..... kako to samo odvratno izgleda, jbt da li oni uopšte znaju..... od „Erdogan“ sakoa u karo-plavim nijansama do ovog „govora tijela“ fuj ... Kakav je ovo vakat degenerika došao majko mila .... Da nijedan svjetski državnik nema svoje Ja, nego se ponaša po uputama retarda koji su sami sebi izmislili nekakve „profesije i stručnosti“ .... A onda Balkanac, kao šlag na torti, digne nogu....kao žaba kad je vidjela da se konji potkivaju ......

chim

Naprosto je ogavno vidjeti kad neko ovako „usmjeri prste i dlanove i sastavi ih na vrhovima“ i to, kao, treba da izgleda „slučajno“ jer su „svi njegovi argumenti i sve što ima da kaže otvoreni, iskreni i transparentni“ kod ovih koje su to naučili ovi „experti za gestikulacije i pokrete“, kako u svijetu a tako i ovdje kod nas gdje ovo ima čovjek priliku vidjeti kod svih naših volova, iako im glave nisu ni za maljem drvenim udariti u potiljak, a i oni eto, „usmjerili ruke“ ..... kako to samo odvratno izgleda, jbt da li oni uopšte znaju..... od „Erdogan“ sakoa u karo-plavim nijansama do ovog „govora tijela“ fuj ... Kakav je ovo vakat degenerika došao majko mila .... Da nijedan svjetski državnik nema svoje Ja, nego se ponaša po uputama retarda koji su sami sebi izmislili nekakve „profesije i stručnosti“ .... A onda Balkanac, kao šlag na torti, digne nogu....kao žaba kad je vidjela da se konji potkivaju ...... ka chim Čak sam čuo da onaj gadni Senad Šepić ima privatnu „Agenciju za edukaciju poslovnog ponašanja“ gdje uči ove naše degenerike kako da „meću ruke“ kad s nekim komuniciraju i kako da „zauzmu gard“ da budu ozbiljno shvaćeni, saslušani i poštovani ..... To što ih 95% ne zna beknuti ni na jednom stranom jeziku nema nikakve veze, važno je da ovako „našilje prste“ i to je to...i levat im na to pare uzima hej! Naravno sve su to pare koje instuticije u kojima volovi rade plaćaju kao „obavezno edukovanje i usavršavanje uposlenika i funkcionera...“ E vidi ti čega se dokoličarski papak dosjetio jbt....... (Odmah mi naumpadne Vučić s onim retardiranim usnama i ovakvim položajem rukica i svojim savršenim kineskim...... UO! ŠINĐI PIN! UO! ..... hahahahahahahaaaaa)

222

GOSPOĐO MERKEL, PREMIJER BIH, Zoran Tegeltija nije premijer zajednicki jer predstavlja ssmo jednu stranku - SNSD, , a ne cijeli srpski, hrvatski ili bosnjacki narod. On govori ono sto hoce DODIK, a ne drzava BIH. Nije relevantna licnost. Pitajte i druge pa cete se uvjeriti. DOBRODOSLI NA BALKAN, U BOSNU I HERCEGOVINU.

chim

>>GOSPOĐO MERKEL, PREMIJER BIH, Zoran Tegeltija nije premijer zajednicki jer predstavlja ssmo jednu stranku - SNSD, , a ne cijeli srpski, hrvatski ili bosnjacki narod. On govori ono sto hoce DODIK, a ne drzava BIH. Nije relevantna licnost. Pitajte i druge pa cete se uvjeriti. DOBRODOSLI NA BALKAN, U BOSNU I HERCEGOVINU. ka 222<< E baš nek si joj reko`

N.G

Greška ovo nije bio zemljotres ovo je zemlja prdnula a evo zašto

001

Samo ukidanje islamske fundamentalističke tvorevine, zvane, federacija BiH, gdje se vrbuju i obučavaju islamski teroristi! Ta tvorevina je opasnost za cijelu civilizovanu Evropu!

/ Najnovije