Andrej Plenković: "Neka BiH bude samostalna, a Hrvati ravnopravni"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Domovina

Poenta nije da samo Hrvati budu ravnopravni, nego da svaka osoba koja zivi i radi u Bosni i Hercegovini bude ravnopravna na cijeloj teritoriji bez obzira na politicko i vjersko opredjeljenje. Ovo je 21 vijek a ne srednji vijek gdje se naguravalo i preko krvi ciljevi ostvarivali na podmukli nacin. Ovdje nema moje i tvoje nego je sve nase.

E moj Plenki, dzaba ti mudre rijeci i objektivnost

Ne razumije to seljadija. Za njih si ti U, fasist, ko zna sta jos. A to samo zato sto si iz Hrvatske i sto imas krscansko ime. To je njima dovoljan razlog da te mrze.

Ma rš

Beskrvni idi ote.. foće vama aBd Italijani po svoje...pa će biti veselo

BiH

Ima vas ko i roma, nek i romi budu konstitutivni narod, il i vi manjina.

Bosna

Hrvati koji kažu da su ostali nepokoreni od Osmanlija LAŽU, zato jer je Bosna cela hrvatska zemlja i svi muslimani u njoj su ******eni Hrvati. Pavelić je to lepo rekao: "Hrvatsko cvijeće".... Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativnet KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija... Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci ******eno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli da ga priznaju, hteli su biti samostalni! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani gaze. Zato je pregažena i Bosna i sve pravoslavno na jugu Evrope, a prva katolička Hrvatska nije, branila je i katolička braća Talijani i Austrougari. Znate li da je na Blajburgu zajedno sa *****ama ubijeno oko 6.000 muslimana iz Bosne, a Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi? Uvenulo je to cvijeće i preko 8.000 u Srebrenici sa Babom, dok su pokušali da rade muslimansku državu. Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru, Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma?

Mitar

Srpska se pripaja Srbiji...Vucic shvata da je kraj sedenja na 2 stolice...posle toga sledi invazija na Kosovo

Mario

Trc b a l ij a poljem ja za njim da ga ..........

aBd :) :))) MAJMUNE SELJACKI... :)))

Beskrvni idi ote.. foće vama aBd Italijani po svoje...pa će biti veselo ka Ma rš

Kkk

***

Ideš u NATO

Da bi BiH bila samostalna a Hrvati ravnopravni u njoj prvi je korak ukinuti entitete koji su nastali u ratu ,onaj manji na genocidu a federacija kao *****e rata.Hajmo prepisati eto može i Hrvatske zakone i držati ih se.Za to se ti zauzimaj u Bruselesu.

Livnjak Homer

Srpska se pripaja Srbiji...Vucic shvata da je kraj sedenja na 2 stolice...posle toga sledi invazija na Kosovo ka Mitar A poslije ovoga što si napisao pravite si šator pod maslačkom i srbujete dok vas ne vaskresu.

Faik

Uz takve dobronamjerne komšije ni pakao nam neće teško pasti.

Kija

E NEKA SI NAM DOZVOLIO SAMOSTALNOST E BAS TI HVALA.......

/ Najnovije