Ana Brnabić: "Na ivici smo oružanog sukoba"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

A kad vi Srbende niste bili na ivici sukoba?? Vi ste za agresiju stvoreni!!

čuj ovog degeneričnog

NESTVORA!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Ko je ovaj nelijepi momcic na slici?

........

Krenite sa balvanima u centar Brisela

I ponesite molbu za EU

Tuner

Vi ste genetski takvi da ste uvijek na ivici sukoba. Da je austrija uz vas trazili bi dio austrije jer vas je 300000 otislo tamo da radi. Odmah biste smatrali da imate pravo na to.

N

Sto vas treba dobro po labrnji udariti da ne dignete glave 200 godina. Koja ste gamad

Guest

Guest Vama je otimacina i rat u krvi geni.

Nikolica s prikolicom

Nevjerojatno mi je kako političari olako i neodmjereno izgovaraju neke riječi. To je zato što nitko od njih nema naobrzbu diplomate...sve nešto s koca i konopca. Ne mislim da Brnabićka o ičemu značajnom za državu odlučuje, ali ima funkciju, koju bi morala poštivati. U ratu si gubitnik čak i onda kad pobjediš. Imate primjere o tome i na ovim prostorima.

Zt

Za ideale ginu budale

Gost_Radio_Sarajeva

Glupost, samo napaljuju zatucane narodne mase.

/ Najnovije