Ambasador Srbije u Sloveniji zbog Vučićevih izjava pozvan na "raport": Evo šta kaže Tanja Fajon

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A šta će reć ...

Jednostavno, ništa drugo. Sociopatski degenerik koji živi u nekoj drugoj dimenziji svemira i konstantno misli da mu neko vjeruje. Okupio oko sebe dio sličnih, podanika, poltrona i djecoubica u ambiciji i sjedi li sjedi godinama gdje sjedi bez namjere da siđe odatle. Dok ga, po njihovoj staroj tradiciji, ne skine s tog mjesta snajperski hitac, javni linč ili slučajna saboraćajna nezgoda. Degen čisti.

Bosanac

Genocidni Zlocinacki Coravi Lazov Pelcujte ovu Bolesnu Coravu Zivotinju

Bravo!!!

Bravo Slovenci! Samo sa bolesnikom bez ustupaka, demagogije i uvijanja. Jasno, glasno, direktno, kao što ste i uradili, kao što radi Kurti i Sulejamani.

Sarajevo bih

Bravo Tanja Bog ti lijepo zdravlje dao,samo postrojavaj genocidnu stoku,i pravac tor,to nemože živjeti sa normalnim svijetom.

Guest

Kad nebi znao kako ruzan i odvratno Srbi izgledaju, onda je Vuciceva slika najbolji primjer za gad i uzas!!!!

Biyh

Umislio glupan da je bitan u un nije ti to madjarska.

Iva

PIC.USNI PROLUPAO GOTOVO JE SA NJIM

Tanja

B A L IJ E su POGANI PSI samo LAJU i j e b usvoje majke k U R AV E

Svet zna

B A L IJ E su POGANI PSI samo LAJU i j e b usvoje majke k U R AV E ka Tanja

Evo tih silovanja i eu vrijednosti sa kosova

Strava na Kosovu: Maloljetnicu šest muškaraca silovalo dvije godine, među njima profesor, policajac, odvjetnik, ginekolog: dnevnik.hr/vijesti/svijet/strava-na-kosovu-maloljetnu-djevojku-silovali-profesor-policajac-odvjetnik---581301.html

Xcc

BRAVO GOSP. TANJA BRAVO....

***

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije