Aleksandru Vučiću u toku emisije uživo donijeli poruku: "Ovo je jako važno"

6
Radiosarajevo.ba
Aleksandru Vučiću u toku emisije uživo donijeli poruku: "Ovo je jako važno"
Foto: You Tube/Screenshot / Aleksandar Vučić u uživo prenosu

Za vrijeme emisije koja je emitovana uživo predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću je prišao čovjek iz njegove pratnje, kojeg je pozvao u studio da mu prenese "važnu" poruku.

Aleksandar Vučić je u intervjuu za RTS 28. februara naglasio da sve dok je predsjednik Srbije neće potpisati ni formalno ni neformalno priznanje Kosova niti njihovo članstvo u UN-u. Navodi da je isto rekao i svim europskim i svjetskim čelnicima i da je ta činjenica opšte poznata, prenosi Jutarnji.hr.

Za vrijeme emisije koja je emitovana uživo predsjedniku Republike Srbije je prišao čovjek iz njegove pratnje a zatim mu pokazao ekran mobitela te predao nekakve papire. Voditelj je na to pitao radi li se o nečem jako važnom.

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

"Da, jako je važno", komentarisao je Vučić. Dodao je da se radi o presudi suda na kojem je nekadašnjem ministru uprave Ivanu Todosijeviću potvrđena kazna od godinu dana zatvora. Istome je kosovski sud prošle godine izrekao prvostepenu kaznu zbog izjave da je incident u Račku izmišljen i iskorišten kao povod za bombardovanje.

Trenutak "prekida" uživo emisije možete pogledati od 18:44 minute.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije