Aleksandar Vučić u ulozi lektora ispravljao ministra 'Tomu Monu'

2
Radiosarajevo.ba
Aleksandar Vučić u ulozi lektora ispravljao ministra 'Tomu Monu'
Foto: Twitter / Aleksandar i Danilo Vučić, i ministar Tomislav Momirović

Srbijanski ministar građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе Tomislav Momirović, poznatiji kao Toma Mona ponovo je briljirao sa svojim snimcima, a ovoga puta u tome su mu pomogli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov sin Danilo.

Njih trojica su se uputili u mjesto Kosjerić na proslavu odlaska u vojsku sina vlasnika novina Informer, Dragana Vučićevića, piše Nova.rs.

„Krenuli smo da Vučkovom sinu čestitamo odlazak u vojsku u Kosjeriću. Stali smo da obiđemo radove u Valjevu, a tu sam sa dva velikana, ako mogu da ih prikažem“, rekao je Mona, a tradicionalno i u duhu SNS dijaloga prekinuo ga je lično stariji Vučić.

Podignuta optužnica protiv Jasmina Mulahusića

Podignuta optužnica protiv Jasmina Mulahusića

„Čekaj, čekaj, polako. Ne znam o kome govoriš, ali ako govoriš o Danilu i meni, mi smo dvojica, a ne dva, to je prvo. Drugo da ne pomisle ljudi, ne idemo Danilu na ispraćaj u vojsku, možda će jednog dana ali sada ne. Da ne pomisle ljudi, kao što su za svadbu izmišljali, nego idemo kod Vučka, Vučićevića, šalje sina u vojsku“, rekao je Vučić i nakon toga dozvolio ministru Tomi Moni da završi svoje izlaganje.

Fotografijama sa putovanja pohvalio se i predsjednik Srbije, koji je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio s kim je krenuo na put, te spomenuo da je kod Valjeva pravio pauzu gdje mu je "kolače donela jedna vredna domaćica".

„Prste da poližeš, ali bukvalno. Sa mojim Danilom, Momirovićem, Drobnjakom, Antićem, pošao sam prema Kosjeriću, da Vukašinu Vučićeviću poželimo srećan odlazak u srpsku vojsku, ali smo pre toga svratili da vidimo kako teku radovi na trasi Lajkovac – Valjevo. Dok smo stajali, tih nekoliko minuta, i gledali kako ljudi vredno rade, divna žena Slađana Milinković koja živi neposredno uz brzu saobraćajnicu donela nam je fantastične kolače. Vrući, ukusni, da ne možete da odbijete. Hvala joj i hvala svima koji veruju u uspeh Srbije.

Ova objava na Instagramu dobila je preko 10.000 lajkova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije