Aleksandar Vučić režira novu dramu: 'Došli su na ideju da me ubiju'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras

***

Iva

Vjerovatno bi ubica trebao da bude onaj sarajski vozač koji je preticao Nesica :):):) Kako mu nije jasno da nitko neće prljati ruke sa smećem kao on

GRUNF

Kventin Tarantino je mala maca za njega. Hičkok se vjerojatno prevrće od zavisti i pita se da li je ovo moguće? Čovjek je nevjerojatan, ovo je vjerojatno produkt sunčanice ili moguće, prekomjerne konzumacije vina na ovim visokim temperaturama. Uglavnom, nije mu dobro, paranoja ili, više niko to ne može odgonetnuti.

Kazna

Ti si kazna genocidnom narodu za genocid koji su pocinili koji negiraju.

Skupimo

Skupimo para koliko god treba i iznajmimo najskupljeg ubicu da to obavi kako treba i sigurno.Pride i dodika,a nakon toga miran balkan.

propast

prvi zvanicni lgtb rezim na planeti zemlji

Boda

Gad, fuj. Manijak.

***

***

Bbbb

Da imas imalo ljudskosti i morala, pored tolikih protesta i nezadovoljstva gradjana tvojom politikom sam bi dao ostavku, a ne na silu i prevarama bio na celu dezave.

visocica1662

Koji te to put ubijaju,kisobrandzija.

Ne zamajavajte nas sa ovim

Mi nismo glupani da vjerujemo njegovim igrarijama i ne zanima nas.

Explorer

OVO VEĆ POSTAJE DOSADNO

Mos mislit naroda

Kad tebe takvog hoce.

/ Najnovije