Aleksandar Vučić poslije utakmice: Ja sam kriv što je Srbija odigrala 3:3?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Preterano.....

....seres kao i obicno. Ko uopste zeli znati sta ti imas reci?? **** OFF

Magarce

***

Miki

***

Tuner

***

Gost_Radio_Sarajeva

***

Alf

Cak i Vucic kaze Srbijanski, a Igor Kristic kaze srpski!!! Ne zna idiot spiker razliku izmedju nacije i drzave.

Vojo Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

@bosanac

mamu ti kuju srpsku zlocinacku i svim zlocincima u genocidnoj tvorevini punoj srba zivotinja a ovom cori zelim da gleda kako mu decu njegovu kolju mrzim srbe zivotinje treba ih potamanit redom ka Bosanac Ti si sramota ljudska i sramotiš nas Bosance.

Ti si lud, a ako ce da ubijamo

opet ce tebe ovi ubijat to nisu ljudi to su srbi monstrumi ka Bosanac onda zbog takvih kao sto si Ti. Nazalost Bosna je takviv ludaka puna morace opet da vas malo proredimo.

Trazite IOPET SSrebrenice BALIJO JEBEM ti SEME

mamu ti kuju srpsku zlocinacku i svim zlocincima u genocidnoj tvorevini punoj srba zivotinja a ovom cori zelim da gleda kako mu decu njegovu kolju mrzim srbe zivotinje treba ih potamanit redom ka Bosanac

/ Najnovije