Aleksandar Vučić ponovo putuje u New York da pokuša spriječiti usvajanje rezolucije

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mi nismo genocidni,

---

Doktor

Ode da se bruka, da izvce cinjenice i laze. Ode da negira genocid i da pokaze srbe u svjetlu anticivilizacijskog cina. Ode tamo da kao supotpisnik Daytonskog mirovnog sporazuma krsi potpis i negira Haag i presude koje je Srbija u mirovnom sporazumu potpisala da podrzava i da ce izrucivati optuzene za ratni zlocin, sto je i cinila. Ali eto, dosao je na vlast psihopata i negator prvo sporazuma pa onda i Haaga i na kraju genocida. Podrsku trazi u onim zemljama koje ce kontrirati USA, EU i zapadu. Zamiljam njemackog politicara 70tih kako bjesno negira holokaust i u UN pjeni o jevrejima i da kapitulacija Njemacke ne vazi i da ne postuje Nurnberske presude. Vidim tog svabu 70tih kako hapse i u mentaln******novu zatvaraju. Ali eto Vucica na zalost ne zeli ni jedna institucija da preuzme jer je neizljeciva njegova bolest.

Besim

***

rimljani nisu morali ubiti ISUSA

***

Vuk spasitelj

Moro ta će.. Valja mu onim zatucanim glasačima objasnit kako se žrtvovao za narod, a nije mogo.. jer su oni svi jaci a on je sam protiv svih.. Nije on paglu, prodaje bezglavoj masi priče o ugroženosti i kako ih on jedini može spasiti od domaćih izdajnika i stranih plaćenika.. To se može samo u zaostalim sredinama sprovoditi..

IKS

Samo nek ne kaze tamo da je nas rahmetli Aljo dogovorio taj masakr sa Klintonom. ka Besim Ne ide on tamo da prica, nego da ga uzalud cucla!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Opa, opa, opala Kišobranđijo

Ima bre da im se na*ebe milosne majke vaginousti. Posebno će žestoko da odbrusi Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Americi. Ovi su u panici jer stiže "opasni" radikal, koji će im objasniti kako su oni jadni, bedni i da su ološ, a na kraju će biti ono čuveno: Živela Srbija, Srbija će pobediti.

Bosnje izjednacavaju ratni zlocin sa genocidom

Anticivilizacijski cin je umanjivanje pravog i istinskog genocida koji se desio u ausvicu i jasenovcu, time sto ga vi izjednacavate sa obicnim ratnim zlocinom u srebrenici. Takvih ratnih zlocina kao u srebrenici imas bukvalno u svakom ratu kao i u ovom nasem, nad srbima i hrvatima, ali oni za vas nisu genocidi?! Kako su to fino bosnje zamislile. Naravno da vam zrtve pravih i istinskih genocida i holokausta to nikad nece dozvoliti, a to su srbi, jevreji i romi na balkanu, a ne vi. Vi ste njihovi dzelati.

/ Najnovije