Aleksandar Vučić otkrio hoće li se premjestiti Titova grobnica

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Lijepe riječi su ukras!

Ffff

Trebate vi samo njemu zahvalti, sto ste vladali cijelom jugom, nikad vise.

Prvi put

Prvi put da je vučić kazao nešto ,a da nisam pljuno u mobitel.Premjestio bi ga on,ali veliki fio članica UN bi mu to zapamtio i bila bi mu velika šteta da ga premjesti.Osobno misli fa obzirom odavno ne postoji Titova Jugoslavia da bi ga trebalo premjestit u Kumrovec.

Lijepe riječi su ukras

***

A zašto ga nećete prebaciti

Možda zbog turizma... Ili zbog blaga. Vi njemu niste ni mrtvom dostojni. Dajte ga Sarajevu. Bar ga tamo većina poštuje

Lijepe riječi su ukras

***

Ljiljan

***

Dr Miggyy

"DOKTORE" ŠAPIČU PRIBERI SE! Predsednik Vučić izjavio je da grobnica Josipa Broza Tita neće biti izmeštena iz Kuće cveća u Beogradu i da je Broz deo jugoslovenske i srpske istorije. Svaka čast Vučiću što „pegla“ blamantne ispade i gafove besramnika, što je izbacio „dr“ Šapiću iz mozga ideje protiv jugoslovenske i srpske istorije. Nesuđeni doktor Šapić neka se pribere u svom mozgu i neka se preseli u svojoj Nambiji, da malo ljudski odmori. Ko li mu dade da rukovodi nakaradno Beogradom i beograđanima? „Dr“ Gangula bio je mnogo bolji vaterpolista od nakaradno doškolovavanog političara. Bolje mu je da se pokrije od stida nekom šarenom krpom i da ne lupa gluposti. Jednom nadri doktorom to ne priliči.

muki

Trebate vi samo njemu zahvalti, sto ste vladali cijelom jugom, nikad vise. ka Ffff yes wala, bili smo ugnjetavani posebice neoredijeljeni/muslimani, gore nego danak u krvi... fala drago, dž.š. sada smo svoji na tušđem (švabo, okupacija) ali imamo svijijeh cca 130 kom,. džamijica svih gabarita u našem stolnom sarajevu (koje smo etnicki poprašili pa nas je u istom min. 90 odsto)... svaka čast

Glas razuma

od Parizer Kishobrandzije.Treba mu Nobela surduknut.

/ Najnovije