Aleksandar Vučić opet dramatizira: "Ja vam sad kažem..."

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zoki

Vučiču lažove. Zamjenio si teze. Sve što si rekao upravo srbi rade u CG. SPC u CG ne dozvoljava Crnogorcima da imaju svoju crkvu, jezik i vjeroispovjest !

AB

Zvanično CG je okupirana drćava od strane srbije i SPC-a , a Dejtonski mirovni sporazum Dodik nikad nije poštovao, a na kraju ga je i ukinuo. Budi spreman da primiš ovo malo srbadije što je ostalo u državi BiH !

Tenor

Drugim riječima Vučić kaže da oni koji žive u Srbiji a izjašnjavaju se kao crnogorci ili imaju crnogorsko porijeklo neće imati ista prava kao drugi građani Srbije.

Suljo

Sve što gospodin Vučić kaže, stoji, i, istina je!

Bošnjak

Zato zna kako razvaliti IZ u Srbiji!!!

Ho

Islamski fundamentalisti- kuš! Nećete se dobro provesti, kad vas Ameri napuste!

Infidel

Seronja i demagog... čuj: njih pokoravali?!

N

Sve van srbije ugasiti sto se zove srpsko. I mirna planeta.

BiH

Ima li IKO ko u posljednjih 30 godina ne bježi od vas ko od šugava kera? I svi u krivu a vi u pravu, jelde?

BiH

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

RS

Islamski fundamentalisti- kuš! Nećete se dobro provesti, kad vas Ameri napuste! ka Ho

Ema

Ako Crna Gora zeli saradnju sa nama tu smo.

/ Najnovije