Aleksandar Vučić: Očekujem eskalaciju situacije u Europi i svijetu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kisobrandjia

Sigurno nešto planira,treba biti spreman da ovaj put ako pokuša preći preko Drine odma ga bačit u istu

Tuner

DaBogda ti u kuci bila eskalacija

Depresija

Sta mislis kako je bilo rasti u domu gdje je Andjelko naslucivo da mu je sina napravio Fahri?

Nadimak...

A da se ti malo suocis sa svojim timom psihijatara pa da dobijes konacno dobru terapiju?? Lp

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

ekskalacija

najbolje da ekskalacija bude u kući g-dina brnabičke, inače nasilno useljene u stan partizanke jovanke broz na dedinju (da bidne sa ženom g-dinu ani, zvanom milica carica)...

Kombinacija

Svaki u Bogu dan njegove i Dildoradove slike i članci o njima dvojici evo ima nekoliko godina, dokle bolan više i vas i ovog degena? ka RETARDIRANO GOWNO DEVIJANTNO Upravo si ti yarane, i slični ti, ciljna grupa ovog perverznog medijuma, proamerički nastrojenog...

333

Ovaj mudroser vazda prestravljuje, vec vise od deset godina. Ovakvih izjava odvali pet dnevno. Valjda da bi mogao da se predstavlja kao jedini mucenik i zastitnik, koji onda kao satro sve to rijesi. Koja nevjerovatna dosada od covjeka.

Sarajevo bih

Lijepe riječi su ukras!

IKS

Aco, sipu nam ga!

***

***

Aca

Leteći taksiji ??:):) U Srbiji mogu biti leteći volovi :):)

Lipa nasa

Prvo kaze eskalacija...onda glad....i na kraju leteci automobili!!!! Naravno i corav i lud vidi da smo na ivici svjetskog rata. Sta nam ti svaki boziji dan solis pamet, brate dosta je tvog prorocanstva. Ako si toliko za mir ostavi na miru drzavu Kosovo, kao i entitet u BiH koji se zove rs.Bar cemo biti sigurni u buducnosti. Ali posto si ti produzena putinova ruka ti ces nama opet donijet belaj koji ce biti gori od onog iz '92.

Zgzoki

Aco jači od Rimca u prodavanju magle,on odma prešo na leteće automobile u još kračem roku.

/ Najnovije