Aleksandar Vučić: "Neću nikoga plašiti, ali situacija nije dobra"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

To što je srbijica malena nahebala, a Žuti Hitler broji svoje zadnje sate, nije problem EU i čitavog svijeta. Igrao si Picousti na pogrešnim kartama !

Dragiša

Žvaljavi, milosevicev ministar dezimformisanja. Snajperista sa jevrejskog. Vanbracni sin albanskog novinara sa rts. Placljivi narkoman i los glumac.

Wqw

Dali si to poceo da nas plasis

Vlado

NIJE PO TEBE DOBRA I PO SRBIJU ZATO STO IM PUSITE RUSKU KURCINU ZATO CETE DOBITI U SUPCINU! ! ! ! ZAVALJAVI KRETENU! ! !

Q

Kakvi idioti u komentarima.. radiosarajevo vas plasi a vi po vucicu koji ni malo ne prijeti ratom

Bre

Vule drzi se Evrope putin je bolestan ne isplati se ratovati i onako nikad niste dobili rat

Mrki

Cuj dobra kako ce biti litar goriva 2eura. Litar ulja 2eura kilo.brasna 1.30eura i ne vidi se kraj . Pa rat se mora finansirari odakle pa evo vidite odakle .

Vucko

je u teskoj situaciji,ne zna na koju stranu da tipuje.

Genocidasi

Nestat će te pogani karpatski psi

Bosana

Ove komentare treba zabraniti. Kucno vaspitanje na dnu dna. Ako pode rat nikome nece biti dobro.

Jole

Koliko hrabrih momaka i vjestih na tastaturi ima boze dragi....a sutra nedaj boze da im ko pokuca na vrata za pisanje kojekakvih komentara po ovim portalima,plakali bi ko curice i pravdali se. Molite se bogu da bude mira, al pokusajte raditi na tom miru, djeco draga, jako dobro se vidi da samo vi pisete kojekalve gluposti o ratu,pojma vi nemate...obrazujte se i druzite se

Istina

Pročitajte šta je rekao uvaženi prof Slavko Kulić.

.

Sotuacija je veoma veoma losa za srpski svet !!! Hvala bogu i kuku srbina …..

ZzzzZZzzzZzzzzZzzzz đikane

Kakvi idioti u komentarima.. radiosarajevo vas plasi a vi po vucicu koji ni malo ne prijeti ratom ka Q

Genocidas

Nestat će te pogani karpatski psi kao i ja al nema veze ja sam lud

@Jole

Sve su to tastature patriote iz dijaspore Koje razmišljaju ako bude rata u BiH. Mi smo udaljeni 3000km od Bosne ja sam siguran a briga me za Bosance

/ Najnovije