Aleksandar Vučić: NATO-ovo bombardiranje Srbije bilo je pokušaj otimanja Kosova

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

infinity2612

Citav svijet zna zasto ste bombardovani, samo vi imate avoju pricu. *** jedan

Ovom gubavcu..

..ne pada na pamet da su po glavusi dobili zato sto su prokleti divljaci...vec trazi ove ili one razloge..Boze sacuvaj !!!

Boze Nepravde

Ovo im je istinski slogan. Pa za vrijeme Jugoslavije Albanci su tretirani ko zivotinje. Nigdje se vise prezira ne koncentrise nego u rijesi Shiptar kad je Srbin izgovori.

Aca

je otvorio kishobran, pod kishom Natinih bombi.

Jole

Nije ,nego pokusaj da se povampireni divljaci dozovu pameti...a kako drugacije nego silom!!

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

turski_kopilan

A ko je to cijeli svijet? Ovi, sto ste zadnjih 100 virili im iz dup_eta?

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Anka

Citav svijet zna zasto ste bombardovani, samo vi imate avoju pricu. *** jedan ka infinity2612 Ostacete na 500,000 stanovnika.to ti garantujem

Www

ZNA VULE, AKO ODE KOSOVO, ODE I VOJVODINA. DVIJE AUTONOMNE POKRAJINE.

/ Najnovije