Aleksandar Vučić: 'Kad izglasaju rezoluciju o Srebrenici, uradit ćemo ovo'

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opa, opa, opala

*****ali su svi koji loše pogledaju vaginoustog kišobranđiju sa Trebevića, izletnika sa kampovanja iznad Sarajeva većim dijelom rata. Poznat kao pacifista: 100 za 1-og. Veli štovatelj "Serpskog sveta". Tu mu je kompanjol Glavati prvi prepametni Dodik. Taj je već 284 rekao da će se GRS (Genocidna Republika Srpska) ocepiti o BiH.

Tuner

I ono tvoje nacisticki 100 muslimNa z jednog srbina. Pusti im taj video da te izgladaju

ZLOČINAČKI UMOVI

Nikad ne spavaju. Tako je to kod nakota koje odgajaju od rođenja da je sasvim normalno ubiti muslimana, silovati mu ženu i pobiti djecu. 99% ih tako razmišlja. A kad bi ponestalo muslimana onda bi se prešlo na katolike, jevreje, rome ili bilo koga navodno drugačijega. Kad bi eventualno i takvih nestalo, e onda preostaje ubijanje između sebe, pljačke, progoni, silovanja. Formula koja uvijek pali kod njih, samo nemoj da se radi, normalno živi i ljudski rezonuje. Nažalost, ni mi ostali nismo baš mnogo daleko od njih, niti jedni niti drugi. Na ovaj Balkan treba jednom baciti nuklearnu bombu takve snage da ni trava na njemu više ne poraste jedno 300 godina. A onda pustiti da se u ovu ljepotu nasele neki normalni ljudi. Niko od nas ove geografske širine i dužine ne zaslužuje, mi smo prljava bagra, svi. Fuj.

🇷🇸🇷🇺

Proglasiti nezavisnost Republike Srpske odmah

Alen

Genocidas pamtimo 100 muslimana za 1 srbina. *****cino

NDrs

Proglasiti nezavisnost Republike Srpske odmah ka 🇷🇸🇷🇺 što ne proglasiš hahaha

BiH

Vi ce te svskako nestati sa politicke scene.

I šta si odlučio

Hoćeš nam svima zaredom *****iti

Ma Bog s tobom Vučko

sve dok sponzori bejha muslimana rokaju u njiha muslimansku braću

nenadjebivi

sve dok sponzori bejha muslimana rokaju u njiha muslimansku braću ka Ma Bog s tobom Vučko U Sarajevu, gradu Bosne ponosne, stala raja da odbrane naše domove. stala raja da odbrane naše domove. Mi smo junak, do junaka, mi smo borci svi, ne damo u Sarajevo dok smo živi mi, ne damo u Sarajevo dok smo živi mi. Hej junaci, branitelji iz svih krajeva, Sarajevo zaboravit nece nikada. Sarajevo zaboravit nece nikada. Korak naprijed, puška gotov’s, i uz pjesmu mi, za mir srecu i slobodu borimo se svi. za mir srecu i slobodu borimo se svi. Cujte srpski dobrovoljci, bando, *****ci, stici ce vas naša ruka i u Srbiji. stici ce vas naša ruka i u Srbiji. Stici ce vas Božja pravda to nek’ svako zna, sudit ce vam branitelji šeher Sarajeva. sudit ce vam branitelji šeher Sarajeva. Tuce tompson, kalašnjikov a i papovka, baci bombu, goni bandu izvan Sarajeva. baci bombu, goni bandu izvan Sarajeva. Hej junaci branitelji iz svih krajeva, Sarajevo zaboravit nece nikada. Sarajevo zaboravit nece nikada.

333

Vucic, sprski nacionalisti, *****ci i slobodoljubivost....De, smijesni ste.

Aca Ambrela

ce nareze 200 grama parizera ispod otvorenog kisobrana.Pa ti vidi.

Koel

Proglasiti nezavisnost Republike Srpske odmah ka 🇷🇸🇷🇺 haahhaha hajde odmah danas ne cekajte hahahhahah

Popni mi se na fesliju dok srbuješ da se bolje cuj

Proglasiti nezavisnost Republike Srpske odmah ka 🇷🇸🇷🇺

IVA

Kako si krenuo medjede ludi Srbiju će isključiti do tada iz UN!

Znajte

Svaka akcija ima reakciju.

miki

pametnije bi im bilo da zabrane republici srpskoj da koristi srpsko ime. Ovako ih samo sramoti.

miki

Nikad ne spavaju. Tako je to kod nakota koje odgajaju od rođenja da je sasvim normalno ubiti muslimana, silovati mu ženu i pobiti djecu. 99% ih tako razmišlja. A kad bi ponestalo muslimana onda bi se prešlo na katolike, jevreje, rome ili bilo koga navodno drugačijega. Kad bi eventualno i takvih nestalo, e onda preostaje ubijanje između sebe, pljačke, progoni, silovanja. Formula koja uvijek pali kod njih, samo nemoj da se radi, normalno živi i ljudski rezonuje. Nažalost, ni mi ostali nismo baš mnogo daleko od njih, niti jedni niti drugi. Na ovaj Balkan treba jednom baciti nuklearnu bombu takve snage da ni trava na njemu više ne poraste jedno 300 godina. A onda pustiti da se u ovu ljepotu nasele neki normalni ljudi. Niko od nas ove geografske širine i dužine ne zaslužuje, mi smo prljava bagra, svi. Fuj. ka ZLOČINAČKI UMOVI nije lijepo što nas izjednačavaš s tim gee...noc...idnim narodima balkana

miki

Proglasiti nezavisnost Republike Srpske odmah ka 🇷🇸🇷🇺 Odlična ideja, jer samo ratom možeš osloboditi ono što je ratom osvojeno *****čkim čišćenjem i genocidom).

Denis

***** vucicu i dodiku ***** treba pobiti i nji dvojicu i bakira i covica i nastavit normalno zivit

Tosa

Sada su se usrali

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Lav

Misli na agresorsku zastavu države preko Drine,ona ista zastava pod kojom su klali i ubijali sve što nije pravoslavno

obrada tomsonove cavoglave koju ste i vi pjevali

>>U Sarajevu, gradu Bosne ponosne, stala raja da odbrane naše domove. stala raja da odbrane naše domove. Mi smo junak, do junaka, mi smo borci svi, ne damo u Sarajevo dok smo živi mi, ne damo u Sarajevo dok smo živi mi. Hej junaci, branitelji iz svih krajeva, Sarajevo zaboravit nece nikada. Sarajevo zaboravit nece nikada. Korak naprijed, puška gotov’s, i uz pjesmu mi, za mir srecu i slobodu borimo se svi. za mir srecu i slobodu borimo se svi. Cujte srpski dobrovoljci, bando, *****ci, stici ce vas naša ruka i u Srbiji. stici ce vas naša ruka i u Srbiji. Stici ce vas Božja pravda to nek’ svako zna, sudit ce vam branitelji šeher Sarajeva. sudit ce vam branitelji šeher Sarajeva. Tuce tompson, kalašnjikov a i papovka, baci bombu, goni bandu izvan Sarajeva. baci bombu, goni bandu izvan Sarajeva. Hej junaci branitelji iz svih krajeva, Sarajevo zaboravit nece nikada. Sarajevo zaboravit nece nikada. ka nenad****vi<< Ta pjesma je obrada tomsonove cavoglave, od kojeg se vi navodno deklarativno zgrazavate, a i sami ste je pjevali u sarajevu. U ratu ste u sarajevu nosili hosove sahovnice i natpise: za dom spremni, a sad se kao zgrazavate od toga i glumite da se ne sjecate.

Mima

Može dobiti na glavi njega se ne pita srećom ovaj put NIŠTA

Picousni.

Je li može dan proći na bilo kojem portalu i tvu bez ovog picousnog debila i onog međeda iz Laktaša?Picousni kreten od pionira do 50 godine u politici dana staža nema napravio više dugova Srbiji već kralj Petar Tito i svi prije njega.Hoće svugdje da se on pita od onog djeteta što ga krvoloci ubiše pa do bolesti vakcina u sve se ono razumije.Više gleda u BiH već u svoju državu.Kupuje avione kamione tenkove nešta stalno prijeti.Pusti kretenu politiku ljudima koji znaju raditi.

/ Najnovije