Aleksandar Vučić i Ana Brnabić ogorčeni vijestima iz Brisela: 'Nama dali Hrvata. E svaka vam čast'

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ge no ci da si

Prava mjera bi bila da ste dobili uz hrvata jednog bosnjaka i jednog albanca. Koliko ste zla uradili drugima nemože vas ni Dunav ni Sava oprat.

MA ŠTA IMA VEZE

SVAKAKO CETE VI BITI PORAVNATI ODMAH NA POCETKU KAD KRENE! A KRENUT CE USKORO!!

Durmo

Prc/Pic Milojka!

Briks

***

***

***

vama nevalja niko

niko vama nije dobar..........trebao je biti rus

Mujo

Za izvestavanje o Bosni biće sigurno Srbija

Mislis

Prava mjera bi bila da ste dobili uz hrvata jednog bosnjaka i jednog albanca. Koliko ste zla uradili drugima nemože vas ni Dunav ni Sava oprat. ka Ge no ci da si Mislis kakvo smo zlo mi uradili srbima, izvrsili nekoliko genocida nad srbima. Protjerali i pobili srbe na kosovu, hrvatskoj i federaciji bih, od vecine srbe sveli na manje od 10%.

Kršteni kum Paja

Kava slika ovo dvoje kao da su izašli iz Alana Forda 🤣🤣🤣🤣🤣

***

***

Bice ako Bog da

niko vama nije dobar..........trebao je biti rus ka vama nevalja niko

Eh moj Musliu

Nama od kmetovske kaste napravise i dadose vas. Sta bismo mi, Hrvati, Albanci i Crnogorci trebali reci.

Pa zasto kukate??

A od Kraljevine SHS, pa preko Kraljevine Jugoslavije, do sfrj, nama Hrvatima bio na svim vaznim funkcijama nametan Srbin. U kraljevini premijer, min. unutarnjih poslova - zagarantirano Srbin, Hrvatu moze ministarstvo pluga... U sfrj, komandni kadar tzv jna na generalskim funkcijama 80% Srbi. Na admiralskim pola - pola, a od tih Srba ni plivat niko nije znao, a more samo na karti vidio dok nije postao admiral.....ali morao je bit... Dobro je, de malo ohanite. Uostalom sta uopce radite uz EU, pa zar barem vi ne shvacate da je to zavrsena prica?? Kako niste danas u Kazanju? Sta, nema kod BRICS-a ghuzovatsche? Eh pa istina, tamo samo rad i tehnologija, a dzabalesku jog bogumi.... Ne mogu oni dijelit sadaku, oni ne stampaju euro na gestetner....

Upravo to mislim

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

***

***

***

***

Rafinjo

Mislis kakvo smo zlo mi uradili srbima, izvrsili nekoliko genocida nad srbima. Protjerali i pobili srbe na kosovu, hrvatskoj i federaciji bih, od vecine srbe sveli na manje od 10%. ka Mislis

Kos0v099

Vas dvojica - sretno vam bilo!

Kos0v099

Za izvestavanje o Bosni biće sigurno Srbijanka Super!

Derim

E bas steta sto su obadvojica ogorceni.

***

***

/ Najnovije