Aleksandar Vučić govorio o ukidanju RS-a

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Amerikanci su u Dejtonu stvorili rs , a Milorada Dodika su na Americkom transporteru doveli na vlast .Dakle Vucicu, nitko nije pitao srpski narod o unutrasnjem uredjenju drzave BiH niti je srpski narod odlucio da im Dodik bude predsjednik , bog i batina . Zato nemoj Vucicu pricati gluposti da netko nesto pita srpski narod !

Damianudarcus

Ukinut ćemo genocidnu kad tad!!!

Samo procitaj

Ma zna on da nestaje znaju to svi.

Nnb

TEBI JE BITNIJE "UKIDANJE RS" O CEMU NIKO OZBILJAN NE GOVOTI JER JE DEJTONSKA TVOREVINA, OD POKLONJENE UKRADENE IKONE LAVROVU. TREBALO JE TO OSUDTI...

Ja i

Ako se ukine rs,treba ukinuti i federaciju i kantone u federaciji.Nadleznosti ostaviti drzavi i opstinama.Tim potexom bi bio unisten i snsd+hdz fasizam a bogami i sda terorizam.

genocid

Onaj koji je osnivao rs, morao je pociniti GENOCID i osramotiti srpski narod za vjeke vjekova...Da i ti, mozda nisi u tome ucestvovao??????

Beogradski ekstremizam kao izvor problema

Tariguzija (tzv srbija) je sazdana uglavnom od nakota barbaroidnih šumadijsko-beogradskih ekstremnih kadrova čije razmnožavanje i koćenje svakih nekoliko desetina godina mora zauzdavati neka od svjetskih sila (turci, rusi, austrijanci, treći reich, sovjetski savez, amerika, itd.). Poželjni tretmani: 1-toplija rehabilitacija NATO projektilima, 2-hladnije oplemenjivanje poput društveno korisnog rada u Yakutiji (Sibir), 3- modernije metode kao recimo onako kako je to za tariguziju kazao jedan od američkih generala, EASDS (external aided sociological demographic selfenfuckment) to jest, spolja potpomognuto smanjivanje patogene populacije (broj tariguzista) ispod jednog miliona eksploatacijom vučićeve ekstremističke prošlosti (zloupotreba snajpera i granata za napade na civile Sarajeva, korištenje hrvatske Gline za artiljerijske napade prema Zagrebu, masovna silovanja djece po sjevernom Sandžaku, agresija na republiku Kosovo, rat u Sloveniji i tako dalje).

Bosnjak

Djaba si ubio 100 bosnjaka za jednog smrdina! Nestaje genocidni entitet!

BosanskiSrbin

Ako se ukine pc mora se ukinuti i FBIH!

kikirez

@BosanskiSrbin Moze, ostaje samo citava BH, bez (bl)entiteta!

Koel

Kako je ovaj bugojanac dosadan ko pokvarena ploca

MAKTUB

Tariguzija (tzv srbija) je sazdana uglavnom od nakota barbaroidnih šumadijsko-beogradskih ekstremnih kadrova čije razmnožavanje i koćenje svakih nekoliko desetina godina mora zauzdavati neka od svjetskih sila (turci, rusi, austrijanci, treći reich, sovjetski savez, amerika, itd.). Poželjni tretmani: 1-toplija rehabilitacija NATO projektilima, 2-hladnije oplemenjivanje poput društveno korisnog rada u Yakutiji (Sibir), 3- modernije metode kao recimo onako kako je to za tariguziju kazao jedan od američkih generala, EASDS (external aided sociological demographic selfenfuckment) to jest, spolja potpomognuto smanjivanje patogene populacije (broj tariguzista) ispod jednog miliona eksploatacijom vučićeve ekstremističke prošlosti (zloupotreba snajpera i granata za napade na civile Sarajeva, korištenje hrvatske Gline za artiljerijske napade prema Zagrebu, masovna silovanja djece po sjevernom Sandžaku, agresija na republiku Kosovo, rat u Sloveniji i tako dalje). ka Beogradski ekstremizam kao izvor problema Vidi, javlja se stanovnik septicke jame. Jadan li si ti sa tvojom dijagnozom. Ko je tebe odgajao da si tako poremecen?

Evropa

Iskam u Evropi i muslimani- nikako! Civulizovana Evropa ne želi zaostale talibane, i njihove zamotane žene. Repzblika Srpska je stub protiv talibanije! Bošnje su niko i ništa!

Jes

Islam u Evropi i muslimani- nikako! Civilizovana Evropa ne želi zaostale talibane, i njihove zamotane žene. Republika Srpska je stub protiv talibanije! Bošnje su niko i ništa! ka Evropa

/ Najnovije