Aleksandar Vučić: Dobro je ako možemo pomoći Sarajevu, to su naše komšije

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

#@#

A sta nama uradi nasa kljakava vlada?! Sram ih bilo! Narod zbog njihove nesposobnosti i trule politike "gine" vise nego u ratu! Stidi se vlado kad nisi u stanju zastiti svoj narod!

!

Bravo Majstore!

Bravo

Vučić je pokazao i dokazao da je ozbiljan političar i dostojan da bude lider u regionu!

Narod zna

Gdje su sad oni , koel i ostali dežurni srbomrzci,koji su ovdje pljuvali po Vučiću kad je prošle godine govorio da će nabaviti vakcine za Srbiju, i govorili da laže! Pa, sda- botovi, ko slaga na kraju, a ko je govorio istinu!?

sd

jadan li je svijet u kojem je ovakva kreatura junak

@! =@Bravo = @Narod zna.....

Bravo Majstore! ka ! Isto su mu govorili i 92 i 93 kada je sa jevrejskog grobløja "skidao" glave GLUPIH Bosnjaka po Sarajevu...sa ostalim"Mandicima i Kojovicima"..ali GLUPOM BOSNJI nikako u tintaru......srbo, smiri se..SVI znamo sta radi i ZASTO ovo radi Vucic-da s epredstavi kao"mirovnjak"..jak vam je srbski lobi..ali ko god je napravio zla koliko musica -vidjet ce ga.......UPAMTI MILUTINE!Ne tebas påisati po nekoliko koemnatara-dosta je jedan..mada je i on previse od TEBE...

Gost

92-ge i veći dio 93-će nije mogao ubijati BOŠNJAKE.

Ba

Da, a pokvareni sda nacionalisti, koji su primili srpske poklonjene vakcine, ne znaju reći ni hvala! Šta ćeš, kućni odgoj i vaspitanje je na djelu!

Zavist

jadan li je svijet u kojem je ovakva kreatura junak ka sd Jadni smo mi sa ovakvima kao ti , koji biraju ovakve idiote koji su kod nas u BiH na vlasti. A Srbiji zavidim što ima pametnije ljude na vlasti od nas!

Zong

Ne volim ga, ali je daleko sposobniji (sto nije tesko) od kompletnog rukovodstva federacije. Gospodine Vucicu, dozvolite da Vas kazem hvala, iako ste kao zadnji pacov pucali po Sarajevu sa Jevrejskog groblja. Ipak, Vi ste se promijenili, a Izetbegovici nisu ni za pedalj. U tome je bitna razlika.

/ Najnovije