Albin Kurti: "Kidnapovanje specijalaca je srpski čin agresije"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HashimQ

Čuvaj se Kurti, vidiš da ti rade o glavi, što ovaj pizzousti što ovaj američki Kerber sa svojim pomagačima. Samo ih razotkrivajte...

***

***

***

***

hasime qonje

cuvaj se Boga

JUGOSLAVIJA MJESOVITA

***

HashimQ

Najgore je što su ovi koji se sad pozivaju na Boga slušali popove i one koji su ih ložili da idu da ubijaju u u ime crkve, Boga i smrdljivim nacionalista i političara, u periodu 91- 95 kao i 99 godine, i ono sad laže, izvrće i vrijeđa. Zna se ko su krivci UZP Miloševićevci, Karadžićevci, bradate spodobe al sad su izgleda bitniji borovu koji lažu i izvrću istoriju koja je već napisana, zna se ko su krivci.

/ Najnovije