Advokat Nemanja Jolović otkazao punomoć Miroslavu MIki Aleksiću

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ćmi

Kada ih je zadnji put TUCAO...?

Bosanac 100%

Cudi me da ima ljudi koji brane izvrsioce teskih krivicnih djela,da li bi bili branioci onima koji su ucinili ta djela njihovoj djeci,ali kod nas haman samo su pare butne. Bravo za ovog advokata.

radiosarajevo

Zlikovac Mika ima sigurno veze i snačiče se on. Ako uplati šta para u "Sveti Sava" AG, Partrijarh SPC če to srediti. Na kraju če djevojčice biti krive što su časnog učitelja zavodile, hodajuči u tesnim hlačama i kratkim suknjama po internatu a časni učitelj Mika im uvek govorio da se oblače prsistojno.

Gost

Valjda okrivljenik daje i povlači PUNOMOĆ a ne advokat.

/ Najnovije