62 dana od nestanka Periša: Otac Nenad progovorio o misterioznom žutom vagonu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Od cega zivi ovaj lik u Beogradu 60 dana? On je kao nesto bitan , stalno daje neke izjave i sve vise sticem dojam da samo sebe eksponira. Procitala sam da je on Mateja i njegovu mamu ostavio kad je Matej imao 4 godine. Sad kao nesto on vazan. A gdje je mama? Tuguje u tisini za svojim sinom. Ovaj lik je odvratan.

Kija

Katy...gdje će vam duša sramite se!!!!!

Ljiljan

Moj čovo,ubili su ga servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)karpatski bijeli cigani su divlji ljudi,povadili mu organe I prodali a ostalo pojeli!!

Duška

G-din Pereš je dostojanstven,odmeren,snažna,čovek sa manirima, koji čeka svog jedinog sina živog I zdravog, dase u njegovom zaštitničkom zagrljaju vrate u rodni Split.Ovaj grozni dogadjaj mu je doneo neoisu bol, dugu I tešku neizvesnost. Mjka koja se zove SVETINJA, samo ona zna kako se oseća. Nek aim Bog pomogne da ga nadju, ali će ovo se ostaviti posledice na njihovo zdravelje,jerk ad duša jpati telo govori. Matej je izvanredan mladić. Ozitivan,veseo, srećan.Vezan za svoju porodicu.Nadrosečne inteligencije, završio fakultet.rhunski vaterpolista, teretana,zdrav žitov, puc aod zdravja.Ljudna od mladog čoveka. Čitavo leto radio za poznatu kompaniju kao SKIPER.Ima sve sertifikate I za brodove velike nosivosti.Prelepu dvojku u Splitu a.Prilikom izlaska nikada nije prelazio granice dobrog ukusa I ustaljenih društenih normi.Pio je samo viski,nikada drugo ništa nije koristio/izjava njegovog kolege s kim je radio na brodu zajedno I družio se./Matej, dušo, sve majke Srbije čekaju te živog I zdravog, prirastao si nam za srce, ,kao da si najrodjeniji. Mladić sa očima plavog Jadrana je živ I zdrav, ni jednu drugu mogunost ne prihvatamo. Ukoliko se uskoro ne pronadje ,organizujemo proteste u Beogradu .STOP KRIMINAU, STOP DROGI,Srbijq se od tog zla mora očistiti, pod hitno na svim nivoima.

Stela

Podrška roditeljima da se ovaj izuzetan i mlad ovek što pre pronadje živ i zdrav. Svi niže izneseni komentari su van zdraog razuma i totalno neprimereni u ovakvimteškim trenucima za sve. Čovek ne možeš postati ako nisi, niti prestati ako jesi?*Živeo Matej!.

@Sreta

Aport, Sreto!

/ Najnovije