Obavezno dođite sutra u Pionirsku dolinu!

Fena
Obavezno dođite sutra u Pionirsku dolinu!
Rekreaciono zabavni centar "Pionirska dolina" i zoo vrt će u subotu 8. oktobra otvoriti svoju kapiju djeci, mladima, njihovim roditeljima i svim drugim posjetiocima poželjeti dobrodošlicu na još jedno nezaboravno druženje u prirodnom ambijentu.

Sutrašnju besplatnu posjetu "Pionirskoj dolini" i zoo vrtu djeci Kantona Sarajevo omogućilo je Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS u saradnji sa preduzećem "Park", u okviru obilježavanja "Dječije nedjelje".

Druženje za sve članove porodice, uživanje u prirodi, uređenom, čistom i sigurnom prostoru, igra i zabava na dječijim igralištima, posjeta životinjama u zoološkom vrtu, vožnja i rekreacija u voziću, gumenom gradu, vrtešci, autodromu i drugim rekvizitima prilika su da djeca, mladi, njihovi roditelji, kao i svi ostali gosti provedu slobodan dan posvećen djeci i mladima.

Druženje djece i mladih u jedinom rekreativno-zabavnom centru sa zoo vrtom u BiH je prilika da odrasli još jednom djeci i na ovaj način ukažu pažnju i pruže podršku u njihovom rastu i razvoju, saopćeno je iz KJKP "Park". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije