Vrtoglave cijene nekretnina u Sarajevu: Stan od 12 kvadrata za 'samo' 91.000 KM

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Ja svoj prodajem ja 750.000,00$ al nece niko da kupi

hahahahahaah

grohotom se smijem,. hvala vam sto me nasmijaste.. cijenim i ja svoju garsonjeru milion i cekam nekog parajliju :-)

Istina

Ove bajke su odlicne za dijasporu koja dopuze ovdje prije nego sto izdahnu i daju sve sto su zaradili nekom krezavom lihvaru za stan koji zapravo vrijedi koliko i drzava i njeni zakoni,nista.

Elma

Neka kupi onaj ministar Bosnjak,ionako nije podijelio preko 600 hiljada maraka,jer su mladi( njih 130) odustali.

TitovPionir

Ha ha ha da nije zalosno bilo bi smjesno. Sto ie najgore neki jadni student ili studentica su tu zivjeli i udisali vlagu da bi kako tako fakultet zavrsili.

Koje

Je rijesenje samo prestanite kupovati godinu dana i past ce nekretnine preko 50%

Notar

Veće ćelija u KPZu.

Vvvv

***

Stan grad

Svi hoće da im je škola fakultet vrtić posao bolnica tržni centri kafane restorani saloni kina pozorišta muzeji itd. ispred nosa. Sve se to plaća a ne samo goli zidovi.Ima stanova u Ilijašu po tri milje pa bujrum.

Jole

>>Svi hoće da im je škola fakultet vrtić posao bolnica tržni centri kafane restorani saloni kina pozorišta muzeji itd. ispred nosa. Sve se to plaća a ne samo goli zidovi.Ima stanova u Ilijašu po tri milje pa bujrum. ka Stan grad<<tako je...i dok je ovaca bice i vune...

Honduras

Kod nas budala ko u pričama. Na burzama ljudi postaju većinski vlasnici firmi za manje para. A firma ima svoju bar jednu zgradicu ili poslovni prostor od nekoliko stotina kvadrata.

zgembo@mail.com

A hocete Centar i blize za onoliko koliko bi vi dali-kaze prva cijena,treca,deseta..eto skupio sam toliko..ahahahaha...Nece da moze,sto bi reko Sojic..Naselje Sunca,Ciglane Merhemica trg--hocete:::???Ima da platite bagro dosljacka !!!

zgembo@mail.com

>>A hocete Centar i blize za onoliko koliko bi vi dali-kaze prva cijena,treca,deseta..eto skupio sam toliko..ahahahaha...Nece da moze,sto bi reko Sojic..Naselje Sunca,Ciglane Merhemica trg--hocete:::???Ima da platite bagro dosljacka !!! i tata bi sine...za takve postiji Tibra,pa bujrum...Da necete na Goricu-park residence za onoliko koliko bi dali.???Ahahahaha..9 milja kvadrat...ahahahah...ajmoooo,jos malo pa nestalo,Tibrašiiiiiiii

zgembo

>>Svi hoće da im je škola fakultet vrtić posao bolnica tržni centri kafane restorani saloni kina pozorišta muzeji itd. ispred nosa. Sve se to plaća a ne samo goli zidovi.Ima stanova u Ilijašu po tri milje pa bujrum. ka Stan grad<< Jok,svi bi Centar za cijenu Tibre

/ Najnovije