Vozači, oprez: Nakon radara, postavljeni i novi saobraćajni znakovi za ograničenje brzine

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U Sarajevu veliki broj vozača ne poštuje propise

Prije dva dana stajao sam sasvim slučajno na izlazu iz Srebreničke ulice u pravcu ulice Malta i posmatrao automobile (vozače) koji su pored mene prolazili. Ponašanje vozača u Sarajevu je frapantno. Od trideset nabrojanih vozača samo je 7 (sedam) dalo uredno svjetlosni signal kod skretanja lijevo ili desno. Tri vozača su nastavila pravo kretanje, a 20 (dvadeset) vozača je skretalo lijevo ili desno (uglavnom desno i svake starosne dobi), a da pri tome nisu dali nikakav svjetlosni signal o skretanju. Ovi koji nisu dali nikakav signal o skretanju uglavnom voze napucana auta. Među ovima bila su i dva profesionalna vozača, dok je jedna djevojka u ekstra autu kucala poruku,. Toliko o sarajevskim vozačima. I nije čudo što se ovako nešto po Sarajevu stalno dešava. Odgovorni bi trebalo da se ovakvom problematikom malo više pozabave.

Opet...

...najbolje je da guramo kola, jer za sta nam sluze ako ce biti najsporiji vid prevoza??! Prokleti idioti ne shvataju da ce MAJMUNI I DALJE voziti preko 90/h i da je ovo velika glupost. Nisu pjesaci zgazeni zbog toga sto je vozio 60 km/h, nego preko 100!!!

Mashallah

Kako je to samo produktivno

Nadimak

Smijesno. Zato se i nema sta u "grad" ici. Izmjestio se zivot iz opstine centar i staringrad. Postali sunperiferija. Nema parkinga, saobracaj kriza. Javninprevoz do 12. Kafici i radnje preskupi. Jednostavno pustahija.

/ Najnovije