Vodovod popravlja kvarove: Brojne ulice bez vode

Radiosarajevo.ba
Vodovod popravlja kvarove: Brojne ulice bez vode
Foto: Facebook / Ilustracija

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi u 24 sarajevske ulice, saopćeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija..

Popravka kvarova odvijat će se u slijedećim ulicama: Ahmeda Rizve, Kaukčijina, Vidovci, Hasana Kaimije, Avde Palića, Kakrinjski put, Reisa Fehima Spahe, Humska, Hum brdo, Balibegovica, Iza gaja, Smaila Šikala, Terzibašina, Talirevića, Kupreška, Atife Karalić čikma, Džemala Bijedića, Semizovac, Skendera Kulenovića, Podgaj, Vrela, Vidovci, Safeta Zajke i Malta. 

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz Vodovoda. 

Zbog  redovnog  godišnjeg održavanja i kontrole trafo-stanice na Pumpnoj stanici „Hrasno“ danas u periodu od 09 do 17 sati doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju.

Voda će se isporučivati pod smanjenim pritiskom, u dijelu grada od Marijin Dvora do Baščaršije i području Bistrika, Alifakovca i Hrvatina.  Do potpunog  prekida u vodosnabdijevanju  doći će u naseljima: Soukbunar, Cicin Han i Hrid.

Okončanje radova i potpunu normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo do 17sati, saopćeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije