Vodovod popravlja kvarove: Brojne sarajevske ulice, ali i cijela naselja bez vode

Radiosarajevo.ba
Vodovod popravlja kvarove: Brojne sarajevske ulice, ali i cijela naselja bez vode
Foto: Facebook / Ilustracija

Iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija stiglo je saopćenje o planiranim radovima na popravkama kvarova za četvrtak, 27. februar.

Danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u ulicama: Isaka Samokovlije, Reisa ef. Hadžiomerovića,Vlakovo, Ramića banja, Mandrina, Kurta
Schorka, Nikole Šopa, Barska, Fadila Jahića Španca, Nusreta Fazlibegovića, Rudžera Boškovića, Ahmeda i Muradifa Muratbegovića, Antuna Hangija, Dajanli Ibrahim-bega i Betanija.

Za danas su iz ViK-a najavili da će od 9 sati početi radovi na uvezivanju novopoloženog transportnog cijevovoda DN 500 mm u ulici Kranjčevićeva.

U sklopu planiranih radova doći će do prekida u vodosnabdijevanju slijedećih naselja: Nova Breka, Stara Breka, Kromolj, te ulice: Hamida Beširovića, Hasana Sušića, Juraja Najtharta, Hamze Orlovića i Muhameda Hevaije Uskufija.
Pored navedenih ulica može doći do kraćeg poremećaja i u slijedećim naseljima: Podhrastovi, Mejtaš, Bijelave, Panjina Kula, Grličića brdo, dio Grdonja, Mihrivode, te područje oko ulice Logavina.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije