Vlada KS: 'Neprihvatljiv je protest prosvjetara, neki zahtjevi nisu u našoj nadležnosti'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

***

Gulliverus

Banda bahata u vlasti, vidite samo ove gullenovke Hote- Milinović, pa ona ne zna da sastavi nekoliko rečenica u komadu a hoće da ispadne pametna da tumači status sindikata. Niti ona ima veze niti je na pravoj poziciji, zna samo da putuje po nekakvim nazovi konferencijama po inostranstvu i donosi nekakve sumnjive reforme na način "Evo vam pa ovako provedite" a niti to ima smisla niti ona zna šta radi Nipadija neobrazovana uništava obrazovni sistem.

SedamSekretara

Ne mozete vi udoboljiti SDA sindikatu, oni su tu da prave nerede. Zato sivro pet milja platu ubire ka Ja1 Na dobrom si putu, kao da si iz SANU-ma, obmane, laži, mitovi.

Ja1

Jesi to ti *** odgovorio, e jesi sebi naziv dao, svaka cast. Koliko si komentara napisao i na koliko si ih sam sebi odgovorio?

Nadimak

Bravo, pored toga što je paglu, sad je pokazala i da je nepismena.. pa uzmi digitron tuko, zar je to teško... Nek Uk uzme digitron i skontaće da ga ministrica laže.. a još pokrivena!

Mutna voda

Ne mozete vi udoboljiti SDA sindikatu, oni su tu da prave nerede. Zato sivro pet milja platu ubire ka Ja1 Naravno da je sindikat sa Sivrom tu da pravi nemir, a ne da se bori za radnike. Preocito je. A sva "politika" im se, između ostalog, vidi kroz priglupe botove, nema fule. Samo kvarnjakluk, izazivanje frustracija, nezadovoljstva i mućenje vode... nedo Bog šta konkretno napraviti, uraditi, stvoriti... Na račun takve politike su sada prebogati.

Dobrica Ćosić

Ukoliko bi sindikalci prihvatili ponuđeno povećanje, to bi značilo da su od 2021. godine plaće u ovom sektoru povećane ukupno oko 48 posto, podatak je koji su iznijeli premijer i ministrica. Ovi lažu više od nas Srba!!!

/ Najnovije